Hotel Borg by Keahotels

## Oversikt
Mer av en institusjon enn bare et hotell, dette er absolutt et av de beste hotellene i Reykjavík. Dette hotellet ble åpnet i 1930 og har et
meget høyt rykte og har vært hjemmet til presidenter og popstjerner siden den gang.
## Plassering
Dette hotellet ligger på det sentrale torget i Reykjavík, rett overfor katedralen og parlamentet
, og kan ikke være mer sentralt. Med den største handlegaten rett rundt hjørnet, ligger Reykjavik rett utenfor døren. Keflavik internasjonale lufthavn ligger en 45-minutters kjøretur unna.
## Avstand
3 km til flyplassen (Reykjavík)
45 km til flyplassen (Keflavik International)
1 minutts gange til nærmeste bussholdeplass
## Rom
Rommene varierer i størrelse fra middels til stor. Selv om de beholder en tradisjonell følelse, har rommene blitt restaurert til høyeste standard i tradisjonell art deco-stil med vakre massivt tregulv, og møbler, inventar og innredning av virkelig fantastisk kvalitet. Alle rommene er i eksepsjonell stand, det samme gjelder de karakteristiske badene.
## Restaurant
Gjestene har bruk av to restauranter; kafeen som er ekstremt populær blant lokalbefolkningen og har en livlig atmosfære det meste av dagen og kvelden; og hovedrestauranten, som tilbyr en mer formell middagsopplevelse i en luksuriøs tradisjonell setting.
## Utvendig
En imponerende tradisjonell grå 6-etasjes bygning og et veldig fint stykke arkitektur og en av de eldste bygningene i Reykjavik.
## Lobby
Den lille lobbyen er tradisjonell i stil, og det er et sitteområde samt inngangen til den meget populære kafeen.

Heis
Safe
24 timers resepsjon
Concierge-fasiliteter
Vaskerom
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Frokostrom
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Spa-fasiliteter
Sentrum: 0 m
Flyplass: RVK 2 km, KEF 50 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Spa
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.