Hilton Garden Inn Dublin Custom House

Hilton Garden Inn Dublin Custom House er et komfortabelt og relativt stort mellomklassehotell med sentral beliggenhet. Hotellet rommer en restaurant, en
bar og en liten, døgnåpen butikk. Hotellet tilbyr frokost og WiFi til alle gjestene. Hotellet ligger sentralt til ved elven Liffey i Dublins finanskvarter, med kort vei til kollektivtrafikk
og flere av byens severdigheter. Fra Hilton Garden Inn Dublin Custom House er det ikke langt å gå til shopping, restauranter og fornøyelser, blant annet Temple Bar, Irish Whiskey Museum og Trinity College.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby mot betaling
WiFi på rommet mot betaling

Øvrig informasjon

Parkering mot betaling på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 1996
6 etasje/r
239 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Safe i resepsjonen
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i Dublin, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Offisiell klassifisering mangler
 • Miljøsertifisert
  4,0
  Se pris og bestill
  Hotellfakta
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Mot betaling
  • Treningsrom
   Nei
  • Heis
   Ja

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.