Tjampuhan Hotel and Spa

Bo ved Tjampuhan Hotel and Spa for å oppleve fantastiske Bali. Eiendommen har alt du trenger for et komfortabelt opphold. 24-timers romservice, gratis
wifi på alle rom, 24-timers vakthold, daglig rengjøring, 24-timers resepsjon er der for gjestenes velvære. Alle rom er designet og dekorert for at gjester kan føle seg hjemme, og noen av rommene
har flatskjerm-TV, adskilt stue, internettilgang (trådløs), trådløst Internett (gratis), røykfrie gjesterom. Kos deg med eiendommens rekreasjonsmuligheter, inkludert badestamp, badstue, utendørs svømmebasseng, spa, massasje. Uansett hvorfor du besøker Bali, vil du raskt føle deg hjemme ved Tjampuhan Hotel and Spa.

Byggeår: 1928
År for siste renovering: 2010
Antall etasjer (i hovedbygningen): 1
Totalt antall rom: 67
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom

Offisiell klassifisering mangler
 • Spa
 • Lekeplass
4,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Mot betaling
 • Nærmeste sentrum
  1 km
 • Nærmeste strand/badested
  20 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.