de Vins Sky Hotel Seminyak

Golden Tulip Devins Hotel Seminyak har perfekt plassering for både forretningsreisende og turister i Bali. Både forretningsreisende og turister vil sette
pris på eiendommens fasiliteter og gode service. Eiendommen kan vise til blant annet gratis wifi på alle rom, 24-timers vakthold, daglig rengjøring, peis, drosjetjeneste. Komfortable gjesterom
sikrer en god natts søvn, og noen rom tilbyr fasiliteter som flatskjerm-TV, gratis te, gratis velkomstdrikke, sengetøy, speil. Ta en pause fra hverdagen og benytt deg av surfeundervisning, badestamp, treningssenter, badstue, utendørs svømmebasseng. Praktisk beliggenhet og komfort gjør Golden Tulip Devins Hotel Seminyak til det perfekte valg for ditt opphold i Bali.

Byggeår: 2013
Antall etasjer (i hovedbygningen): 7
Totalt antall rom: 108
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Innendørsbasseng
 • Spa
4,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.