Se hotell (5)

Reiser til Sør-Goa

På en reise til Sør-Goa kan du boltre deg på kilometerlange strender, nyte god mat og dra på spennende utflukter.
Sør-Goa er kjent for å være roligere enn den nordlige delen, og strendene her er lengre og bredere – perfekt for en reise med mye soling og avkobling. Vil du se deg rundt er det bare å leie en sykkel og legge ut på egen hånd på den indiske landsbygda. Da kan du blant annet utforske vakker natur og historiske severdigheter som St. Augustine-kirken, Pandava-grottene og ruinene av Jain Basti. Byene i Sør-Goa er mer landlige enn de lenger nord, selv om de har begynt å styrke infrastrukturen og planlegger byggingen av nye hotell langs kysten. Men en reise til Sør-Goa er fortsatt ensbetydende med mange urørte steder og interessante byer å besøke, for eksempel Margao, Goas nest største by.

Luksushotell i Goa

Vil du bo riktig godt på reisen til Sør-Goa skal du ta en kikk på noen av våre hotell klassifisert med fem bølger, for eksempel Alila Diwa Goa, som ligger omkranset av rismarker, bare en kort spasertur fra Sunset Beach.

Skreddersy reisen til Sør-Goa

Reiser du med Ving til Sør-Goa flyr du med rutefly, noe som betyr at du reiser når det passer deg, og du bestemmer selv hvor lenge du ønsker å være borte. Dersom du ønsker å se mer av denne innholdsrike delstaten kan du for eksempel kombinere med et opphold i Nord-Goa.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Hotell på stranden
  • Kilometerlange strender

Våre gjesters vurdering Sør-Goa

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Sør-Goa

Inspirasjon og reisetips til India

Indias høydepunkter

En reise til India er et minne for livet. Her er folkemylder, eksotiske dufter og farger over alt. Vår reiseekspert Kajsa har samlet Indias høydepunkter her.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.