Se hotell (5)

Reiser til Sør-Goa

På en reise til Sør-Goa kan du boltre deg på kilometerlange strender, nyte god mat og dra på spennende utflukter.
Sør-Goa er kjent for å være roligere enn den nordlige delen, og strendene her er lengre og bredere – perfekt for en reise med mye soling og avkobling. Vil du se deg rundt er det bare å leie en sykkel og legge ut på egen hånd på den indiske landsbygda. Da kan du blant annet utforske vakker natur og historiske severdigheter som St. Augustine-kirken, Pandava-grottene og ruinene av Jain Basti. Byene i Sør-Goa er mer landlige enn de lenger nord, selv om de har begynt å styrke infrastrukturen og planlegger byggingen av nye hotell langs kysten. Men en reise til Sør-Goa er fortsatt ensbetydende med mange urørte steder og interessante byer å besøke, for eksempel Margao, Goas nest største by.

Luksushotell i Goa

Vil du bo riktig godt på reisen til Sør-Goa skal du ta en kikk på noen av våre hotell klassifisert med fem bølger, for eksempel Alila Diwa Goa, som ligger omkranset av rismarker, bare en kort spasertur fra Sunset Beach.

Skreddersy reisen til Sør-Goa

Reiser du med Ving til Sør-Goa flyr du med rutefly, noe som betyr at du reiser når det passer deg, og du bestemmer selv hvor lenge du ønsker å være borte. Dersom du ønsker å se mer av denne innholdsrike delstaten kan du for eksempel kombinere med et opphold i Nord-Goa.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Hotell på stranden
  • Kilometerlange strender

Våre gjesters vurdering Sør-Goa

Finn reise til Sør-Goa

Inspirasjon og reisetips til India

Indias høydepunkter

En reise til India er et minne for livet. Her er folkemylder, eksotiske dufter og farger over alt. Vår reiseekspert Kajsa har samlet Indias høydepunkter her.