Seashell Suites And Villas

Seashell Suites & Villas ligger på den livlige Candolim - Calangute-stripen, bare få minutters gange fra Candolim-stranden og noen meter fra en rekke barer
, restauranter, butikker, natteliv og underholdningstilbud. Eiendommen ligger 2,5 km fra Calangute-stranden, 1,5 km fra Fort Aguada, 10 km fra Mapusa bussterminal, 24 km fra Thivim jernbanestasjon
og 43 km fra Goa internasjonale lufthavn.

Tjenester og fasiliteter inkluderer restaurant, bar, air condition, svømmebasseng, 24-timers resepsjon, daglig rengjøring, spiseplass på rommet, treningsstudio, parkering og hage.

Rommene er utstyrt med air condition, TV, te-/kaffetrakter, balkong og dusj.

Adresse: Pinto Vaddo, Bardez, Candolim 403515, Nord-Goa, India.

Aircondition
Basseng
Barnebasseng
24 timers resepsjon
Bilparkering
Concierge-fasiliteter
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
Klesrens
TV
Bar
Restaurant
Treningsrom/treningsfasiliteter

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
5,0
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.