Se hotell (11)

Reiser til Nord-Goa

En reise til Nord-Goa byr på herlige strender, spennende shopping og mye å se og gjøre.
Nord-Goa er kjent for sine nærmest legendariske strender med navn som Calangute og Candolim. Det er her du kommer til å tilbringe det meste av ferien. Men gå for all del ikke glipp av en oppdagelsesreise hvor du kan utforske omgivelsene, for eksempel en tur til byen Mapusa, gjerne på en fredag da det er marked i byen. Det er også enkelt å dra ned til Panaji for å studere den spesielle blandingen av portugisisk og indisk arkitektur. På veien dit er det obligatorisk med en pause i Reis Magos for å beundre en av delstatens eldste kirker. Eller hva med å leie sykler og dra på oppdagelsestur? Det er ofte de små oppdagelsene som blir de beste ferieminnene fra reisen til Nord-Goa.

Området var tidligere en portugisisk koloni, og skiller seg fra resten av India på flere områder. Dels fordi den er mer velstående, og dels fordi atmosfæren er annerledes. Livsstilen er avslappet, og overalt møter du nysgjerrige mennesker og store smil. Her er sanseinntrykkene mange – fargesprakende sarier, yrende markeder, hellige menn, hellige kyr og et mylder av mennesker. Dessuten er Goa et av de absolutt rimeligste reisemålene i hele Vings verden. Her betaler du sjelden mer enn en femtilapp for en god to-retters middag, og dersom du liker å shoppe har du kommet til paradis.

Spennende shopping

Om du vil ha med deg et minne hjem fra ferien i Nord-Goa er det bare å holde øynene åpne. Overalt er det små boder og butikker som selger håndverk og klær, og ofte er det varer du ikke finner andre steder. Dyrt er det aldri, og det er i tillegg vanlig å prute her.

Vings Goa

Når du bestiller en reise til Nord-Goa med Ving kan du velge blant flere hotell som alle har fin beliggenhet i nærheten av stranden. Alle hotellene har basseng. Med Ving reiser du med rutefly og bestemmer selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.
Nyttige tips
  • Kombiner flere reisemål
  • Valgfri reiselengde
  • Kilometerlange sandstrender
  • Gode shoppingmuligheter

Våre gjesters vurdering Nord-Goa

Finn reise til Nord-Goa

Inspirasjon og reisetips til India

Indias høydepunkter

En reise til India er et minne for livet. Her er folkemylder, eksotiske dufter og farger over alt. Vår reiseekspert Kajsa har samlet Indias høydepunkter her.