Spa 75 min på Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

Spabehandlinger 75 min

§ Her kan du lese mer om våre 75-minutters spabehandlinger

Anti-age
Dette er inkludert i behandlingen: kort ryggmassasje, rensing, peeling, varme håndklær og en spesiell anti-age massasje. Ansiktsmaske, hånd- og armmassasje og avslutningsvis en næringsrik krem.

Føtter & ben

Spa Pedicure
Litt mer luksuriøs fotbehandling. Vi starter med et deilig fotbad som myker opp huden, neglene klippes og helene files. Føttene masseres og behandlingen avsluttes med lakking av negler og en lengre massasje.

Aroma Experience Massage
Avslappende og behagelig massasje for hele kroppen som utføres med Maria Åkerbergs luksuriøse aromaolje. Helkropp inkl. ansikts- og hodebunnsmassasje

Relaxing Massage
En myk og avstressende massasje med varm økologisk olje. Vidunderlig massasje for alle aldre. Helkropp inkl. ansikt og hodebunn.

Mother-to-be
En herlig behandling hvor du får litt av alt. Behandlingen inkluderer en avslappende ryggmassasje, en oppfriskende ansiktsbehandling – Express Face og hånd- og hodebunnsmassasje.

Sunwing/O.B.C. Ritual
En topp til tå-behandling. Består av en helkroppsmassasje samt en Express Face ansiktsbehandling med rens, peeling, massasje, ansiktsmaske og avsluttende krem. Behandlingen utføres med produkter fra Maria Åkerberg.

Så här bokar du

Slik bestiller du

Min side kan du legge til en Spapakke på bestillingen din. Du kan også kontakte oss på telefon 915 088 88, så hjelper vi deg.
Tidspunkt og type behandling avtales på hotellet.

Aldersgrensen på våre spa er 15 år (gjelder ikke Spa Together, Teen Face eller spabehandlinger for barn).