Reis mer miljøvennlig og bo på miljøsertifiserte hotell | Ving

Reis mer miljøvennlig og bo på

Miljøsertifiserte hotell

Miljømerking av hotell

Bærekraftig utvikling er viktig for oss i Ving

I alle våre hotellkontrakter har vi en miljøklausul som hotelleierne må undertegne. Dermed skriver de under på å jobbe med et antall grunnleggende miljøkrav som har som mål å redusere energi-, vann- og kjemikalieforbruk, samt begrense avfallsmengden. De aller fleste av våre egne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels jobber etter EUs egen miljømerking EU Ecolabel, den strengeste miljøsertifiseringen som finnes for hotell i dag.

Ving samarbeider dessuten med Travelife, en uavhengig organisasjon som tilbyr systemverktøy til reiselivsbedrifter som tar miljø og sosialt ansvar på alvor.

Her er en liste over de hotellene som har kommet lengst i sitt arbeide med nettopp dette. Til deg som bryr deg, rett og slett.

Her kan du lese mer om Vings miljøarbeid og hvordan vi jobber med å utvikle mer bærekraftige reiser og hotell. Du lese mer om vårt arbeid med ulike sertifiseringer.

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?

Vi klimakompenserer alle **flyreiser** uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på **Sunwing Family Resorts**, **Ocean Beach Club** eller **Sunprime Hotels**. Det samme gjør vi med **busstransporten** på reisemålet. Bra, ikke sant?
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.