Reis mer miljøvennlig og bo på miljøsertifiserte hotell | Ving

Reis mer miljøvennlig og bo på

Miljøsertifiserte hotell

Miljømerking av hotell

Bærekraftig utvikling er viktig for oss i Ving

I alle våre hotellkontrakter har vi en miljøklausul som hotelleierne må undertegne. Dermed skriver de under på å jobbe med et antall grunnleggende miljøkrav som har som mål å redusere energi-, vann- og kjemikalieforbruk, samt begrense avfallsmengden. De aller fleste av våre egne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels jobber etter EUs egen miljømerking EU Ecolabel, den strengeste miljøsertifiseringen som finnes for hotell i dag.

Ving samarbeider dessuten med Travelife, en uavhengig organisasjon som tilbyr systemverktøy til reiselivsbedrifter som tar miljø og sosialt ansvar på alvor.

Her kan du lese mer om Vings miljøarbeid på hotellene og hvordan vi jobber med å utvikle mer bærekraftige reiser og hotell. Du lese mer om vårt arbeid med ulike sertifiseringer.

Under kan du se de hotellene som har kommet lengst i sitt arbeide med nettopp dette. Til deg som bryr deg, rett og slett.

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.