Kombinasjonsreiser til Kiotari, Rhodos

Kombinasjoner


Unn deg den perfekte ferien! Kombiner en uke på Rhodos med en uke på Symi eller Tilos. Du kan også velge å bo en uke på Tilos og en uke på Symi.Avhengig av vær og vind, og uforutsette forandringer i båttrafikken kan det enkelte ganger, spesielt i lavsesong, bli forsinkelser eller lengre båtreise til Tilos. En overnatting på Rhodos kan også forekomme på utreisen og/eller hjemreisen.

Les mer om transport til og fra Symi og Tilos under respektive hotell.

Når du skal bytte reisemål og ved hjemreisen får du beskjed i god tid om når du blir hentet ved ditt hotell.

Kombinasjon 1:

Uke 1: Rhodos (valgfritt reisemål)
Uke 2: Symi eller Tilos

Ved ankomst: Transport mellom flyplassen og hotellet kan bestilles sammen med kombinasjonsreisen. Transport er inkludert i prisen når du kombinerer med Symi eller Tilos den andre uken i ferien.

Ved hjemreise: Transport fra Symi eller Tilos til flyplassen er inkludert i prisen.

Obs! Det er viktig at du bestiller transport til/fra Tilos/Symi, selv om den er inkludert.

Kombinasjon 2:

Uke 1: Symi eller Tilos
Uke 2: Rhodos (valgfritt reisemål)

Ved ankomst: Transport fra flyplassen til hotellet er inkludert i prisen. Ved ankomst kan det forekomme ventetid i Rhodos by før fergeavgangen. Bagasjen kan oppbevares på et hotell. Transport er også inkludert når du skal reise til Rhodos den andre uken.

Ved hjemreise: Transport fra hotellet til flyplassen kan bestilles sammen med reisen.

Obs! Det er viktig å bestille transport til/fra Tilos/Symi, selv om den er inkludert.

Kombinasjon 3:

Uke 1: Tilos
Uke 2: Symi

Denne kombinasjonen kan også bestilles i omvendt rekkefølge. All transport er inkludert i prisen. Ved ankomst kan det forekomme ventetid i Rhodos by før fergeavgangen. Ettersom det ikke alltid er en direkte fergeforbindelse mellom Tilos og Symi, skjer reisen mellom de to øyene vanligvis via Rhodos, der det meste av dagen tilbringes. Bagasjen kan oppbevares på et hotell.

Obs! Det er viktig å bestille transport til/fra Tilos/Symi, selv om den er inkludert.

Slik bestiller du:

Bestill din kombinasjonsreise ved å klikke på "Kombinasjonsreiser" under det reisemålet hvor du vil bo den første uken. Du er også velkommen til å kontakte oss på telefon 915 08 888.