• barnevennlig
Velkommen til Majestic, et av våre mest populære leilighetshotell langs Chaniakysten. Hotellet, som har bra beliggenhet bare en kort spasertur fra torget
i Platanias, har stamgjester som returnerer år etter år. Utenom nærheten til koselige tavernaer og kaféer i sentrum, ligger hotellet bare et steinkast fra stranden, hvor det er mulig å leie
solsenger. Foretrekker du å slappe av ved bassenget tilbyr Majestic to basseng med tilhørende barnebasseng og en hyggelig bassengbar som er åpen fra morgen til kveld.
Majestic har to restauranter med servering av greske og italienske retter. Vil du lage dine egne måltider i leilighetens kjøkkenkrok, er det en liten matbutikk nær hotellet. Det er også mulig å legge til en enkel frokostbuffé samtidig som du bestiller din reise.
Når du er mett og fornøyd av sol, bading og mat, kan du besøke hotellets treningsrom som er åpent fra mai til september. Her er det både treningsmaskiner og frie vekter. Barna kan leke og more seg på hotellets lekeplass, eller så kan hele familien utfordre hverandre i biljard. Når du vil roe ned og unne deg litt ekstra ferieluksus, kan du bestille en herlig massasje eller skjønnhetsbehandling i hotellets spa.
Blir du nysgjerrig på å se mer av Kreta anbefaler vi deg å bli med på en av Vings organiserte utflukter, eller å leie en leiebil. Øya er full av spennende steder som bare venter på å oppdages.
Majestic tilbyr freshe 1- og 2-romsleiligheter for opp til fire personer.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert (tilkoblingen fungerer best på balkongen/terrassen)

Internetthastigheten varierer.

Øvrig informasjon

Parkering inkludert i hotellets parkeringshus med forbehold om plass
Bygget 2005
Renovert 2016 (rommene)
7 bygning/er
3 etasje/r
65 rom/leiligheter
Heis (til de fleste leiligheter)
Resepsjon kl. 08.00–22.00
Bagasjeoppbevaring
Vaskeriservice mot betaling
Minibank

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
 • Spa
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Barnebasseng
  2 stk.
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  6
 • Nærmeste sentrum
  500 m
 • Hovedsentrum
  13 km
 • Nærmeste strand/badested
  200 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.