El Greco er et pent og moderne innredet hotell, bare noen minutters gange fra stranden Kitroplatia. Hotellet har en hyggelig lobbybar og hver morgen serveres
en enkel bufféfrokost som er inkludert i reisens pris. El Greco ligger i kort avstand til Agios Nikolaos' mange restauranter, fornøyelser og kafeer og passer for deg som vil bo sentralt
med nærhet til alt. Fra Agios Nikolaos kan du enkelt komme deg til andre strender og for eksempel besøke den spennende øya Spinalonga, en tidligere koloni for spedalske. Har du lyst til å se mer av Kreta, anbefaler vi at du leier en bil eller blir med på en av Vings mange utflukter.
El Greco tilbyr lyse, delikate rom – og det lille ekstra i ferien kan du få ved å bestille et dobbeltrom med havutsikt.

Internett

WiFi på hele hotellet mot betaling
WiFi i resepsjon/lobby er inkludert
WiFi på rommet mot betaling

Øvrig informasjon

Parkering på gaten rundt hotellet og offentlig parkering 150 meter unna
Bygget 1979
Renovert 2015 (baderommene)
1 bygning/er
5 etasje/r
47 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Safe i resepsjonen mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 2.
 • Gratis WiFi i resepsjonen
  Hotellfakta
  • Basseng
   Nei
  • Barnebasseng
   Nei
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Mot betaling
  • Heis
   Ja
  • Aircondition i alle rom/leiligheter
   Mot betaling
  • Minimarked
   Nei
  • Rengjøring – dager pr. uke
   5
  • Nærmeste sentrum
   350 m
  • Hovedsentrum
   350 m
  • Nærmeste strand/badested
   200 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.