Utflukter, Moraitika

Velkommen! Hvorfor ikke krydre ferien din med en utflukt eller to?
Vi har satt sammen et nøye utvalgt og utprøvd utfluktsprogram i samarbeid med våre partnere. Vi følger opp og fornyer dette ved hjelp av blant annet kundeundersøkelser der du og andre gjester får gi oss deres synspunkter. På den måten kan vi alltid tilby aktuelle og interessante opplevelser.

Det er flere fordeler med å bestille utflukten hos Ving: Alle nødvendige forsikringer er på plass og sikkerhetskrav er oppfylt. Det er tydelige regler for om- og avbestilling og for hva som er inkludert i prisen. Dessuten – hvis du skulle få problemer eller være misfornøyd med utflukten vet du alltid hvor du skal henvende deg. Alt dette får du på kjøpet når du bestiller utflukten med Ving.

Vi gjør oppmerksom på at utfluktsprogrammet til og med sommeren 2021 er redusert, og at enkelte aktiviteter kan bli endret på kort varsel pga. koronasituasjonen. Eksempelvis kan det bli påbudt med munnbind eller at et restaurantbesøk bli byttet ut med medbrakt matpakke som deltakerne får med seg på utflukten. Les mer på reisemålets lokale https://mydestination.ving.no

.

Praktisk informasjon om våre utflukter

Albania – det ukjente landet – kan bestilles hjemmefra

Albania – det ukjente landet – kan bestilles hjemmefra

Opplev Albania – et annerledes land som nå åpner dørene for resten av Europa. Transport, visum, entré til Burint og lunsj (ekskl. drikke) er inkludert.

Les mer Skjul

Dagen starter med en busstur til havnen, og derfra tar vi båt til det kjente feriestedet Saranda på den albanske rivieraen. Her er det en koselig strandpromenade og flere hyggelige restauranter og barer.

Fra Saranda går ferden videre sørover til den vakre landsbyen Burint, et besøk som særlig vil falle i smak hos den historieinteresserte. Ruinbyen har gjennom tidene vært både under gresk, romersk, bysantisk, venetiansk og ottomansk styre, noe som selvfølgelig har satt sine spor, og i dag er byen på UNESCOs verdensarvliste. På veien dit får vi høre mer om Albanias historie, og vel fremme kan du bli med på en guidet rundtur på ca. halvannen time med guiden – eller oppleve byen på egen hånd.

Så er det på tide med en tradisjonell albansk lunsj og deretter egentid i Saranda. Her kan du utforske byen, ta en kaffekopp eller rusle langs strandpromenaden.

Til slutt tar vi fergen tilbake til Korfu.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du allerede har bestilt.

Inkludert i prisen:
Lunsj (men ikke drikke) er inkludert. Drikke kan kjøpes om bord. Transport til og fra hotellet, visum i Albania og inngangsavgiften til Burint er inkludert.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 07.00–20.00.

Guide:
Engelsktalende guide.

Øvrig:
• Havneskatt i Albania, 10 EUR pr. person, kommer i tillegg til utfluktens pris.
• OBS! Når du bestiller utflukten må du ta med passet til alle som skal være med på utflukten. Passet må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreise og må tas med på utflukten. Uten pass kommer du ikke inn i Albania. Husk også å kontrollere at reiseforsikringen din gjelder i Albania.
• Fra Korfu til Saranda tar vi en rask hydrofoilbåt. Vi tar en mindre ferge tilbake.

Paxos og Antipaxos – kan bestilles hjemmefra

Paxos og Antipaxos – kan bestilles hjemmefra

Båtturen til Paxos og Antipaxos er en heldagstur med sol, bad, severdigheter og shopping.

Les mer Skjul

Liker du å tilbringe mesteparten av ferien på stranden og i havet? Da er du ikke alene! Og det er nettopp derfor vi tilbyr en båtutflukt full av solskinn, bading og grotteoppdagelser.

Utflukten starter med en busstur til havnen i Korfu by, der båten ligger og venter på oss. Det første stoppet underveis er ved de blå grottene, og vi seiler så nærme de imponerende grottene som været tillater. Deretter går ferden videre mot den grønne øya Antipaxos. Vel fremme kan du svømme i det krystallklare vannet og utforske de små, naturlige grottene i området.

Etter Antipaxos reiser vi videre til Gaios på den større øya Paxos. Her får du muligheten til å rusle rundt i de koselige smågatene, shoppe, spise lunsj og beundre de elegante yachtene i havnen. Dette er nemlig et populært stopp for seilere fra hele Europa. Ellers har øya et vakkert landskap med steinknauser og grotter, billedskjønne bukter og postkortvakre fiskerlandsbyer. Hvis du vil se mer av øya kan du leie moped eller sykkel – kanskje du vil kjøre til nærmeste badebukt for en dukkert? Det er også mulig å bade ved stranden i gangavstand fra havnen i Gaios.

Bli med oss på en herlig utflukt!

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du allerede har bestilt.

Mat og drikke:
Ingen måltider er inkludert, men du kan kjøpe mat i land på Paxos. Det er også mulig å kjøpe drikke og snacks om bord på båten.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 07.00–20.00.

Guide:
Engelsktalende guide.

Lurt å ta med:
Kamera, badetøy, håndkle og solkrem. Ta gjerne med snorkleutstyr – vannet er krystallklart.

Øvrig:
Under badestoppene bader vi fra båten.

Historiske Korfu – kan bestilles hjemmefra

Historiske Korfu – kan bestilles hjemmefra

Benytt sjansen til å se mer av Korfu i løpet av ferien! Mat og drikke er ikke inkludert.

Les mer Skjul

Denne utflukten starter med et besøk i et øyas postkortvakre «hovedstad» – Korfu by. Der får du se de eldre delene av byen og lære mer om dens innholdsrike og multikulturelle historie, i løpet av en halvtimes guidet rundtur. Etter rundturen tar vi bussen til Achillion for å se palasset som sannsynligvis er Korfus mest kjente severdighet. Ikke glem kameraet, for de vakre hagene, omgivelsene og utsikten kommer du nok til å ville forevige.

Vi stopper også ved Lazaris, en gresk delikatessebutikk hvor du kan prøvesmake og kjøpe lokale produkter som vin, olivenolje, spiselige godsaker og annet.

Neste stopp er den idylliske landsbuen Paleokastritsa, og her får du tid til å spise lunsj og gå på oppdagelsesferd blant de små butikkene. Du kan også ta deg et bad hvis det frister. Før vi reiser videre besøker vi det berømte munkeklosteret.

På vei tilbake til hotellene passerer vi utkikkspunktet Bella Vista, der du kan beundre den flotte utsikten over Paleokastritsa og buktene, som mange mener er en av de vakreste i Det joniske hav. Her ligger det også en liten kafe.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du allerede har bestilt.

Mat og drikke:
Ikke inkludert, men kan kjøpes i Paleokastritsa.

Inkludert i prisen:
Transport til og fra hotellet ditt og inngangavgiften i klosteret i Paleokastritsa.

Ikke inkludert i prisen:
Inngangsavgiften i Achillion Palace, 5 EUR pr. person.

Tid:
Heldagsutflukt, ca kl. 08.00–19.00.

Guide:
Engelsktalende guide.

Lurt å ta med:
Kamera, komfortable sko.