Paradise Hotel Corfu

Beliggende innen 500 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Innen 300 meter vil reisende finne
offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 500 meter fra innkvarteringen. Gjester vil finne flyplassen innen 9. 0 kilometer. Stedet teller
totalt 60 innbydende gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble sist renovert i 2007. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Dette hotellet har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag -merket. Gjester kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Besøkende kan nyte smakfulle måltid på stedets restaurant. Besøkende kan kose seg med stedets underholdningstilbud. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

År for siste renovering: 2007
Antall etasjer (i hovedbygningen): 2
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe: Mot betaling
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom

Offisiell klassifisering mangler
 • Innendørsbasseng
  4,0
  Hotellfakta
  • Basseng
   2 stk.
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   500 m
  • Nærmeste strand/badested
   500 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.