1. Gambia
 2. Sunprime Tamala Beach
 • passer for voksne

Sunprime Tamala Beach

Velkommen til vårt første Sunprime i Gambia – Sunprime Tamala Beach!

Sunprime Tamala Beach ligger rett ved den langstrakte, gylne sandstranden i området Kotu. Her finner du flere koselige strandbarer og restauranter, og i kort gåavstand ligger det et lite marked og noen restauranter. Vil du ha litt mer liv og røre er det bare to kilometer inn til Senegambia.

På Sunprime Tamala Beach går alt i et rolig tempo, perfekt for en ferie med late dager på stranden. Hotellet har et deilig og fredelig bassengområde med behagelige solsenger. For enda mer avspenning og velvære er du velkommen til Sunprime Spa som tilbyr herlige behandlinger for hele kroppen. Vi har flere forskjellige spapakker som kan forhåndsbestilles før avreise.

Føler du for å røre litt på deg, har du alle muligheter når du bor på Sunprime Tamala Beach. Her kan du delta på gruppetreningstimer med instruktører utdannet av SATS eller du kan trene på egen hånd i vårt treningsstudio. All trening er naturligvis gratis. Rett utenfor hotellet har du dessuten en lang sandstrand, perfekt for en gåtur eller løpetur.

En god start på dagen får du i Sunprime Restaurant, der det hver morgen diskes opp med en frukostbuffé som er inkludert i prisen. Og hvis du vil slippe å tenke på regningen i ferien kan du bestille Sunprime All Inclusive, og spise og drikke så mye du vil.

Internet

Gratis WiFi er inkludert på hele hotellet. Dekning og hastighet kan variere.

Hotellinformasjon

På hotellets egen informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om ukedager for de ulike Inclusive-tilbudene samt mer informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Røykfritt hotell

Sunprime Tamala Beach er et røykfritt hotell – med egne anviste røykesoner på området. Rommene og balkongene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter (gjelder f.o.m. vintersesongen 2019/2020).

Handikapvennlighet

Det finnes ingen rom eller suiter som er tilpasset bevegelseshemmede..

Sesong

Hotellet har åpent november–april og har en internasjonal atmosfære med gjester fra Thomas Cook Group i Norden, Mellom-Europa og Storbritannia.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid under Sunprime Environment.

Øvrig informasjon

Resepsjon: Åpen hele døgnet. Innsjekk tidligst kl. 14.00 ved ankomst og utsjekk senest kl. 12.00.

140 rom. 2 etasjer.

Bygget i 2018.

Safe i alle rom og suiter.

Hotellmanager

Malleh Sallah

Se pris og bestill
Hotellet tilbyr
 • Basseng
  Ja
 • Heis
  Nei
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  1 stk.
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  500 m
 • Hovedsentrum
  14 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m
 • WiFi
  Ja
Rom og leiligheter
På Sunprime Tamala Beach bor du i koselige suiter med perfekt beliggenhet ved stranden. I grei gåavstand fra hotellet, ca. 500 meter, ligger Palma Rima-området med et lite utvalg butikker og restauranter.

Her kan du se hvor rommene/suitene ligger .

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Classic Suite

Lekre og koselige 1-romssuiter for 2 personer.

Prime Pool Suite

Herlige suiter hvor du kan hoppe rett ut i bassenget fra din egen terrasse. Unn deg det lille ekstra!

Mat og drikke

På Sunprime Tamala Beach kan du nyte god mat i hyggelige omgivelser. Her har de en bufférestaurant som tilbyr både internasjonale og lokale retter i avslappet atmosfære. Mer informasjon om utvalget vårt finner du nedenfor samt på hotellets informasjonsside MySunprime.

Sunprime Beach Club

Åpningstider:
À la carte: 12.00–22.00
Drikke: 09.30–23.59

Bufférestaurant

Åpningstider:
Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 12.00–15.00
Middag: 19.00–21.00

Her spiser du hvis du har bestilt et av våre Inclusive-tilbud. I bufférestauranten serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé.

Sunprime Market

I hotellets lille butikk finner du bl.a. drikke og toilettartikler. Åpen hver dag.

Frokost

Hver morgen disker kokkene våre opp med en herlig frokostbuffé. Her kan du velge mellom forskjellige typer brød, bakverk, ost, skinke, fersk frukt og grønnsaker. Det serveres også flere typer juice og yoghurt med tilbehør. Fra kjøkkenet serveres den varme delen av frokosten. Frokost er inkludert i prisen.

Sunprime All Inclusive

Vil du unne deg litt ekstra kan du prøve vår Sunprime All Inclusive. Da kan du spise og drikke hva du vil uten å tenke på regningen. I Sunprime All Inclusive er hotellets frukostbuffé alltid inkludert. Lunsj og middag serveres fra meny eller buffé avhengig av sesong - kontakt hotellet hvis du vil vite hva som gjelder i løpet av ferieoppholdet.

Basseng og strand

Bassengområdet på Sunprime Tamala Beach ligger midt i hotellets "hjerte" og her finnes behagelige solsenger du kan slappe av på etter en deilig svømmetur. Fristeer det med en dukkert i havet, ligger den gyllengule sandstranden rett nedenfor hotellet.

Utendørsbasseng

all inclusiveBassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 540 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Strand

Hotellet har en egen privat del av stranden for hotellets gjester. Her finner du også deilige solsenger du kan slenge deg ned og slappe av på. Det er stor forskjell på høyvann og lavvann.

Strendene er flere kilometer lange og 20–50 meter brede (høyvann og lavvann). Finkornet sand. Ikke veldig langgrunt. Bølgene kan bli høye og undervannsstrømmer forekommer. Det er best å holde seg inntil land når man tar en svømmetur.

Trening og aktiviteter

Sunprime Tamala Beach tilbyr et stort utvalg av populære og energigivende treningstimer som f.eks. vanngymnastikk eller Core. Alle treningstimer er gratis og ledes av instruktører som er utdannet av SATS. I hotellets treningsstudio kan du trene på egen hånd.

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta på våre populære treningstimer. Instruktørene våre er er utdannet av SATS og leder blant annet Yoga, Senior Circuit og Crosstraining.

**Nyhet vinteren 2019/2020!**Vil du utfordre deg selv i noe nytt, kan du nå få en introduksjon til dynamisk yoga i vårt nye treningstilbud, Yoga Flow. Her har du mulighet til å prøve mange forskjellige yogastillinger til inspirerende, behagelig musikk.

Trening i bassenget

Velkommen ned i bassenget og til en av våre mest populære treningsaktiviteter: vanngymnastikk! Eller prøv nykomlingen Water Circuit, der du får testet styrken og kondisjonen din ved ulike stasjoner. Ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører får du oppleve en treningsøkt utenom det vanlige.

Treningsstudio

Tren styrke på egen hånd i moderne treningslokaler. Treningsstudioet vårt er enkelt utstyrt med frivekter og et lite antall apparater. Det er selvfølgelig helt gratis å benytte treningsstudioet.

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Sunprime Tamala Beach ligger rett ved stranden og herfra kan du gå tilPalma Rima-området på ca. 5 minutter (ca. 500 m). Hotellet ligger i et rolig område. Bussturen til flyplassen tar ca. 35 minutter (25 km). Til Banjul er det ca. 14 km.

Sunprime Tamala Beach
Kotu, Serrekunda
Gambia
Telefon: +220 209 6512

Direktebuss t/r flyplassen

Flyr du med Thomas Cook Airlines, og har bestilt busstransport, får du direktebuss til og fra hotellet. Busstransporten er ikke inkludert, men kan bestilles i tillegg.

Spa

I vårt spa gir vi deg muligheten til avkobling og herlige behandlinger for hele kroppen. Her finner du alt fra pedikyr og massasje til spesialbehandlinger som Sunprime Deluxe, hvor du får litt over 3 timer med total velvære.

Vi tilbyr også populære Spa Together, der dere kan nyte behandlinger sammen i spaet. Hvorfor ikke dele en spaopplevelse med tenåringen, kjæresten eller vennen din? Vil dere bestille før avreise velger dere lengden dere ønsker på behandlingen ved å velge liten (25 min), medium (50 min) eller stor (75 min) spapakke. Når dere er på hotellet velger dere en av de herlige behandlingene som tilbys I Spa Together med samme lengde som dere har bestilt. Begge må velge samme behandling. Mer informasjon kan du finne her eller på hotellets informasjonsside MySunprime.

Våre terapeuter er profesjonelle og vi tilbyr flere forskjellige spapakker som kan bestilles hjemmefra.

Liten spapakke

25 min. Unn deg en Body Scrub eller kanskje en fot- og benmassasje?

Medium spapakke

50 min. F.eks. Classic Face – en dyptrensende aromatisk ansiktsbehandling, en Hot Oil-massasje eller en Classic Pedicure.

Stor spapakke

75 min. Valgmulighetene er mange, hva sier du for eksempel til en Hot Stone Massage eller topp til tå-behandlingen Sunprime Ritual, eller kanskje en Facial Massage?

Luksus for én

90 min. Vil du ha litt egentid i ferien anbefaler vi "Luksus for én". Velg en av våre 90-minutters behandlinger og nyt litt gullkantet alenetid.

Slik bestiller du

Våre spabehandlinger er veldig populære så vil du være sikker på å få time, er det lurt å forhåndsbestille før du reiser. På Min side kan du legge til en bestilling på en Fitness- & spapakke på reisebestillingen din. Du kan også ringe 915 08 888, så hjelper vi deg. Tidspunkt for behandlingen bestiller du på hotellet. Du kan selvfølgelig også bestille behandlingen på hotellet hvis de har noe ledig.

Gjestevurderinger og anmeldelser
3,8/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 702 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
80% anbefaler dette hotellet
Romstandard
4,1
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,4
Hotellpersonalet
4,3
Trivsel & stemning
4,4

Hotellet har ikke fått noen anmeldelser av gjestene våre ennå.

Priser og bestilling

Gjør et søk for å se ledige rom og priser.
Totalpris
Prisdetaljer