Opplev Disneyland® Paris

Ta med familien til Disneyland® Paris og opplev en verden av magi og fornøyelser! Her får dere oppleve karuseller, festlige opptog, spektakulære show og storslagne parader.

Les mer om Disneyland

Reiseforslag

2 voksne og 1 barn

Reiseforslag

2 voksne og 2 barn

FLERE TIPS FRA DISNEYLAND®

Ikke gå glipp av Disneys figurfrokost der du møter alle de kjente Disney-karakterene til frokost i Disney Village. En morsom måte å starte dagen på!

Priser: Fra ca. 400,- pr. person (voksne).


På Buffalo Bill's Wild West Show blir det ville vesten-stemning så sagflisen flyr! Annie Oakley, ponny-ekspressen, Sitting Bull og hele gjengen byr på et fartsfylt show samtidig som dere blir servert en treretters middag – med samme tema, selvfølgelig.

Priser: Fra ca. 600,- pr. person (voksne).

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.