Disney's Sequoia Lodge®

Disney's Sequoia Lodge® fører tankene tilbake til de amerikanske nasjonalparkene og består av en rustikk hovedbygning og fem mindre jakthytter. Hotellet
er omgitt av skog og ligger ved elven som munner ut i Lake Disney®. Etter en dag i parkene kan hele familien avslutte ettermiddagen med en dukkert i innendørsbassenget hvor det også er vannsklie
, boblebad og et lite babybasseng. Hotellet har også et utendørsbasseng som er åpent på sommeren samt et treningsrom.
Disney's Sequoia Lodge® ligger kun 10 minutter å gå fra Disneyparkene, men hotellet tilbyr også gratis busstransport flere ganger om dagen (begrenset antall plasser).

Internett

WiFi i resepsjon/lobby er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Renovert 2010
1011 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Safe i resepsjonen mot betaling
Minimarked

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis WiFi i rommene/leilighetene
 • Treningsrom
4,0
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja, inkludert
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.