Disney's Hotel Santa Fe®

Santa Fe er et stort hotell i klassisk New Mexico-stil med tydelige spor av den amerikanske indianerkulturen. Liker barna filmen Biler med Lynet McQueen
og vennene hans, har dere kommet til rett sted. Innredningen har detaljer som bensinpumper og verksted, et eldorado for Biler-fans. Santa Fe ligger ved elven Rio Grande, og er bygget som en
meksikansk landsby. I baren kan du få med deg livemusikk eller synge karaoke. For barna er det et fint spillrom, og i tilknytning til restauranten er det et lite lekehjørne. Det tar ca. 20 minutter å gå til Disneyparkene, og hotellet tilbyr gratis busstransport flere ganger om dagen (begrenset antall plasser).

Internett

WiFi i resepsjon/lobby er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering inkludert på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 1991
Renovert 2013 delvis (noen rom)
78 bygning/er
1000 rom/leiligheter
Resepsjon

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis WiFi i rommene/leilighetene
  4,0
  Hotellfakta
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Treningsrom
   Nei
  • Heis
   Nei

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.