Explorers Hotel

Explorers Hotel er et godt valg for den eventyrlystne familien. Her kan barna utforske vraket av sjørøverskipet The Seven Seas Rider og bade i det oppvarmede
innendørsbassenget. Her er det også et stort innendørs lekerom med jungeltema, et spillrom med morsomme videospill og en XD-kinosal. Fra hotellet kan man gå til parkene i Disneyland® Paris
på en halvtime. Med buss tar det ca. 5–10 minutter, og hotellet tilbyr gratis busstransport (begrenset antall plasser) flere ganger om dagen.
Vi anbefaler deg å forhåndsbestille inngangsbilletter til Disneyparkene før avreise på disneylandparis.com.
Hotellets basseng er stengt for vedlikehold i perioden 15.–20. januar 2024.
Hotellet het tidligere Explorers Hotel Marne-la-Vallée.

Øvrig informasjon

390 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Safe i resepsjonen mot betaling
Vaskeriservice mot betaling

Hotellets offisielle klassifisering er 3.
3,5
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • Treningsrom
  Nei
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.