Boscolo Nice Hôtel & Spa

Dersom du velger Boscolo Nice Hôtel & Spa i Nice (Nice sentrum som overnattingssted, er du mindre enn en 5 minutters spasertur unna Avenue Jean Medecin
og Nice Etoile kjøpesenter. Dette hotellet med hele 5 stjerner ligger 0,7 mi (1,1 km) unna Promenade des Anglais og 14,7 mi (23,6 km) unna Monte Carlo Formel 1-bane.
En resepsjonist vil ta imot
gjestene ved ankomst. Ved innsjekking må gjester fremlegge dokumentasjon på negativ COVID-19-test (Antigen) eller bevis på full COVID-19-vaksinasjon. Kravet om negativ COVID-19-test gjelder for alle gjester over 18, og testen må være tatt maksimalt 72 timer før innsjekking. Kravet om COVID-19-vaksine gjelder for alle gjester over 18 år, og gjestene må ha fått siste dose minst 14 dager før innsjekking. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av kontaktinformasjonen på bestillingsbekreftelsen for mer informasjon. Gjestene som ankommer med bil, gjøres oppmerksomme på at tilkomsten fra Boulevard Dubouchage til 12 Boulevard Victor Hugo (hotellet) er via gaten Longchamp på grunn av arbeid på en ny trikkelinje. Gjester som kjører til overnattingsstedet, bør kontakte overnattingsstedet på forhånd. Gjestene kan be om badekar eller dusj på rommene på forhånd.
Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet: Lokale myndigheter i Nice pålegger en avgift. Fritak eller reduksjoner kan gjelde. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling, dersom du har spørsmål. . Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 4.02 per person, per natt. Avgiften gjelder ikke for barn under 18 år. . Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.
De følgende fasilitetene er sesongmessig stengt hvert år. De vil være stengt fra 10. november til 7. februar:Badstue

Safe i resepsjonen
Døgnåpen resepsjon
Renseri/klesvask
Møterom:
Wi-fi inkludert
Vaskeritjenester
Ubetjent parkering (mot tilleggsgebyr)
Bagasjeoppbevaring
Heis

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Oppvarmet innendørsbasseng
 • Spa
4,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.