JW Marriott Cannes

JW Marriott Cannes ligger i hjertet av Cannes med La Croisette-promenaden like rundt hjørnet og 3 minutters gange fra Rue d'Antibes. Dette hotellet med
hele 5 stjerner ligger 0,5 mi (0,8 km) unna Festivalpalasset og kongressenter og 0,3 mi (0,5 km) unna Macé strand.
En resepsjonist vil ta imot gjestene ved ankomst. Den private stranden på overnattingsstedet
har sesongåpent (tilleggsgebyr). Solsenger er tilgjengelige for leie (tilleggsgebyr, må reserveres).
Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet: Lokale myndigheter i Cannes pålegger en avgift. Fritak eller reduksjoner kan gjelde. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling, dersom du har spørsmål. . Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 4.02 per person, per natt. Avgiften gjelder ikke for barn under 18 år. . Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.
De følgende fasilitetene er sesongmessig stengt hvert år. De vil være stengt fra 22. september til 22. september:Svømmebasseng

Safe i resepsjonen
Døgnåpen resepsjon
Renseri/klesvask
Wi-fi inkludert
Vaskeritjenester
Ubetjent parkering (mot tilleggsgebyr)
Takterrasse
Bagasjeoppbevaring
Heis

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  4,0
  Se pris og bestill
  Hotellfakta
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Treningsrom
   Ja
  • Heis
   Ja

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.