• barnevennlig

Citadines Croisette Cannes

Citadines Croisette er et fint leilighetshotell med sentral beliggenhet i filmfestivalbyen Cannes. Hotellet er et bra utgangspunkt for å utforske rivieraens
severdigheter, som for eksempel parfymebyen Grasse eller St. Tropez. Hotellet består av to bygninger og har en fin innendørs hage. Du bor i pene leiligheter og det er ikke lange biten
til flere markeder, der du kan handle lokale råvarer til kveldens middag.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Bygget 1900
Renovert 2013 (leilighetene, resepsjonen og frokostrom)
58 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon kl. 08.00-12.00 og 14.00-20.00
Safe i resepsjonen

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale på Den franske riviera, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

De franske myndighetene har innført en turistskatt på overnattinger i Cannes. På samtlige hotell og leilighetshotell tas det ut en ekstra skatt, som betales direkte til hotellet senest ved avreise. Barn under 12 år er fritatt fra turistskatt.

Pris pr. person pr. natt:
2-stjerners hotell/leilighetshotell: 0,90 euro
3-stjerners hotell/leilighetshotell: 1,40 euro
4-stjerners hotell/leilighetshotell: 2,20 euro
5-stjerners hotell/leilighetshotell: 3 euro

Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis WiFi i rommene/leilighetene
  4,0
  Hotellfakta
  • Bar
   Nei
  • WiFi
   Ja
  • Treningsrom
   Nei
  • Heis
   Ja
  • Aircondition i alle rom/leiligheter
   Ja

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.