Dersom du velger Residéal i Antibes som overnattingssted, bor du nær stranden og dessuten kun 15 minutter unna La Croisette-promenaden og Fort Carre-stranden
med bil. Denne leiligheten med hele 4 stjerner ligger 11,7 mi (18,9 km) unna Promenade des Anglais og 2,1 mi (3,4 km) unna Juan-les-Pins strand.
En resepsjonist vil ta imot gjestene ved
ankomst. Gjester kan velge å enten gjøre rent overnattingsstedet selv før utsjekking eller betale et ekstra rengjøringsgebyr på EUR 60 (det nøyaktige beløpet kan variere) ved utsjekking.
Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet: Depositum: EUR 200 per opphold. Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 3.02 per person, per natt. Avgiften gjelder ikke for barn under 18 år. . Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

Døgnåpen resepsjon
Wi-fi inkludert
Vaskeritjenester
Ubetjent parkering (mot tilleggsgebyr)
Bagasjeoppbevaring
Heis

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
3,0
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Barnebasseng
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.