Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel er et staselig hotell hvor britisk sjarm møter kosmopolitisk luksus. Hotellet ligger ved en privat strand på Palm
Jumeirah – Dubais imponerende og palmeformede øy. Her venter mange feriefasiliteter og et moderne bosted.
Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel består av to skyskrapere og er et hotell med
høy standard. På hotellet er det et herlig, frodig bassengområde med et infinitybasseng med en lang lazy river. Bassengområdet ligger rett ved den private stranden hvor solsenger og parasoller er inkludert. I hotellets 14. etasje er det et stort innendørsbasseng og bar med vakker panoramautsikt over Jumeirah Beach.
Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel tilbyr restauranter og barer av høy kvalitet. I restaurantene serveres det internasjonale retter fra store deler av verden, og vil du ha litt ekstra luksus kan du besøke champagne- og teloungen eller sigar- og whiskeybaren.
Vil du være med på en treningstime eller to i ferien kan du besøke hotellets treningsrom. Foretrekker du avslapping, får du muligheten til dette i hotellets fine spa. Reiser du med barn, kan de kose seg i den internasjonale barneklubben.
Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel har lyse og moderne rom med herlig utsikt.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Ved ankomst til hotellet trekkes det et depositum på 500 AED pr. rom pr. natt, for å dekke eventuelle ekstra kostnader eller skader.

Parkering inkludert i hotellets parkeringshus med forbehold om plass
Bygget 2017
2 bygning/er
15 etasje/r
566 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Vaskeriservice mot betaling
Minibank

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale på reisemålet ditt, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

Myndighetene har innført en turistskatt på overnattinger i Dubai. På samtlige hotell og leilighetshotell kreves det en ekstra skatt. Beløpet kan variere litt fra hotell til hotell, men ligger på ca. 10-20 dirham pr. natt og rom. I en 2-romsleilighet betales det altså skatt for respektive rom. Skatten betales direkte til hotellet, senest ved avreise.

Hotellets offisielle klassifisering er 5.
 • Ligger på stranden
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
 • Spa
 • Internasjonal barneklubb
Hotellfakta
 • Basseng
  3 stk.
 • Barnebasseng
  Nei
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  3 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  4 km
 • Hovedsentrum
  18 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.