Manzil Downtown by Vida

Manzil Downtown by Vida er et moderne hotell i lys, arabisk stil. Hotellet ligger i hjertet av Downtown Dubai med gangavstand til The Dubai Mall og Burj
Khalifa. På hotellet er det et lekkert bassengområde med bali-senger, solsenger, parasoller og bassengbar. Her kan du slappe av etter en dag med shopping.
På hotellet er det to hyggelige restauranter
med forskjellig tema. I hotellets restaurant med retter fra Midtøsten, kan du nyte lekre måltider og smakfulle drinker i rolige omgivelser. Hotellets andre restaurant, som er en kombinert sportsbar og restaurant, tilbys det blant annet god grillmat, småretter, deilige desserter og god drikke. Her kan du spise noe godt mens du ser på favorittlaget spille på en av storskjermene.
Manzil Downtown by Vida har lyse rom med fint lysinnslipp, i moderne stil. Vil du ha ekstra spektakulær utsikt, bestiller du et rom mot Burj Khalifa.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering inkludert i hotellets parkeringshus med forbehold om plass
Bygget 2009
Renovert 2021 (deler av restauranten)
1 bygning/er
8 etasje/r
197 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale på reisemålet ditt, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

Myndighetene har innført en turistskatt på overnattinger i Dubai. På samtlige hotell og leilighetshotell kreves det en ekstra skatt. Beløpet kan variere litt fra hotell til hotell, men ligger på ca. 10-20 dirham pr. natt og rom. I en 2-romsleilighet betales det altså skatt for respektive rom. Skatten betales direkte til hotellet, senest ved avreise.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
 • Miljøsertifisert
4,5
Hotellfakta
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja, inkludert
 • Heis
  Ja
 • T-banestasjon
  3,7 km
 • The Dubai Mall
  750 m
 • Fontenen i Dubai
  1 km
 • Burj Khalifa
  1,5 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.