Anbefalte ruteflyselskap

Anbefalte ruteflyselskap

Når du bestiller en reise med rutefly hos Ving samarbeider vi med flere ulike flyselskap. På denne siden kan du se hvilke flyselskap vi anbefaler til forskjellige destinasjoner, slik at det er lettere for deg å velge riktig flyselskap til reisen. Her kan du også lese om hva du kan forvente deg i form av mat og drikke på reisen, og hvilke bagasjeregler som gjelder. God tur!

Air Fance logo

Air France

Med Air France flyr du via hjemmebasen Paris Charles de Gaulle terminal 2, som har gjennomgått en skikkelig ansiktsløftning! Air France har konsentrert sine aktiviteter rundt tre terminaler, noe som gjør din flyforbindelse enklere og raskere.

British Airways logo

British Airways

British Airways er Europas største flyselskap med flere atlanterhavsflyvninger enn noe annet selskap. British Airways har daglige avganger fra Oslo lufthavn til London.

Emirates logo

Emirates

Emirates ble kåret til verdens beste flyselskap i 2013 i følge Skytrax. De flyr direkte fra Oslo lufthavn til Dubai. Gode forbindelser videre til Asia og Det indiske hav.

Finnair

Finnair

Finnair tilbyr komfortable reiser til Asia, Europa og Nord-Amerika. Finnair er det høyest rangerte flyselskapet i Norden og det eneste som er belønnet med fire stjerner av Skytrax.

KLM logo

KLM

Med KLM flyr du via Amsterdam Airport Schiphol, som år etter år vinner priser som Europas beste flyplass. På KLMs langdistanseruter kan du dessuten bestille sittplass med større benplass, og hvorfor ikke et måltid fra à la carte-menyen?

Lufthansa logo

Lufthansa

Lufthansa er et av verdens største flyselskap, med trafikknutepunkter i Frankfurt og München. Lufthansa flyr flere ganger daglig fra Oslo lufthavn til Tyskland.
Gode forbindelser videre til reisemål i Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika og Asia.

Norwegian logo

Norwegian

Norwegian er Nordens største lavprisselskap, og Ving er Norges ledende reisearrangør. Når du kombinerer Norwegians fleksibilitet med Vings trygghet, får du både rimelige fly og utvalgte, kvalitetssikrede hotell med utmerket beliggenhet.

Qatar Airways logo

Qatar Airways

Qatar Airways rangeres som et 5-stjerners flyselskap på grunn av sin utmerkede service. Qatar Airways flyr daglig fra Oslo lufthavn til Doha og videre til Sørøst-Asia og Det indiske hav.

SAS logo

SAS

Reis med SAS på sydenferie eller storbyferie til flere reisemål i USA og Europa. SAS er et av de mest pålitelige flyselskapene, og flyr ofte direkte til reisemålet ditt slik at du slipper mellomlanding, og dermed får mer ferietid.

Thai Airways logo

Thai Airways

Thai Airways flyr direkte til Bangkok fra Oslo lufthavn og tilbyr gode forbindelser videre til mange reisemål i Asia.

Turkish Airlines logo

Turkish Airlines

Turkish Airlines har mottatt tittelen Europas Beste Flyselskap seks år på rad. Turkish Airlines flyr direkte fra Oslo lufthavn til Istanbul og videre til mange destinasjoner i Det indiske hav og Asia.