Vindusplass eller ekstra benplass?

Bestill favorittplassen

Bestill sete på flyet

Uansett hvor favorittplassen din er, så kan du sikre deg den ved å forhåndsbestille seter hos Sunclass Airlines. Du bestiller enkelt på Min side.

BESTILL FAVORITTPLASSEN

Vi anbefaler alltid at du forhåndsbestiller din favorittplass om bord for å være sikker på at alle reisende på samme billett får sitte sammen. Barn under 12 år blir alltid plassert sammen med en voksen i reisefølget hos Sunclass Airlines .

Bestill seter hos andre flyselskap

Hos flere av flyselskapene vi flyr med kan du også forhåndsbestille seter, og vi anbefaler at du gjør det for å sikrestille at dere får sitte samlet.

Reiser du med rutefly velger du som regel flysete når du sjekker inn. Flyselskapene har ulik informasjon, derfor henviser vi til flyselskapenes egne nettsider.

Alt du lurer på om reisen din

På kontakt-siden vår finner du den praktiske informasjonen du trenger å vite om reisen din.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.