Reiser med Norwegian

Fly med Norwegian

Norwegian er Nordens største lavprisselskap, og Ving er Norges største reisearrangør. Når du kombinerer Norwegians fleksibilitet med Vings trygghet, får du både rimelige flyreiser og utvalgte, kvalitetssikrede hotell med bra beliggenhet. Du er selvfølgelig dekket av pakkereiseloven så lenge du bestiller fly og hotell samlet, og vi tar var på deg hvis noe uforutsett skulle skje underveis.

Priseksempler

FLY OG HOTELL

UTVALGTE REISEMÅL DU KAN FLY TIL MED NORWEGIAN

London med Norwegian

London

Vi elsker storbyreiser, og London er en av våre favorittbyer. Uansett om du er mest tiltrukket av West End, Wimbledon eller Westminster Abbey, finner du helt sikkert noe som faller i smak.

Paris med Norwegian

Paris

Eiffeltårnet, Mona Lisa, elegante restauranter og Disneyland! Paris passer uansett om du reiser med eller uten barn. Den romantiske hovedstaden er perfekt for alle som drømmer om en innholdsrik helg.

Costa del Sol

Til Costa del Sol har vi nordboere i snart 40 år flyktet fra kulda og mørket om vinteren. Området byr på nesten 20 mil med strender, masse kultur, historie og spennende severdigheter.

Roma med Norwegian

Roma

En av de beste måtene å oppleve Romas atmosfære på er å utforske byens mange torg. Som ovale Piazza del Popolo fra 1800-tallet, vakre Piazza Navona og myldrende Campo dei Fiori. Finn din personlige favoritt!

Barcelona med Norwegian

Barcelona

Mange tenker umiddelbart på gågaten Las Ramblas, Gaudis arkitektur og Barceloneta-stranden, men byen har enda mer å by på! Utforsk de mange restaurantene, barene og klubbene – her er det vanskelig å kjede seg.

Nice - Frankrike

Nice

Nice er Den franske rivieraens velkjente perle. Her skinner solen nesten alltid, og stranden ligger midt i byen. Her er det et stort utvalg av kafeer og restauranter, og shoppingen er i en klasse for seg.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.