Reiser med Norwegian

Fly med Norwegian

Norwegian er Nordens største lavprisselskap, og Ving er Norges største reisearrangør. Når du kombinerer Norwegians fleksibilitet med Vings trygghet, får du både rimelige flyreiser og utvalgte, kvalitetssikrede hotell med bra beliggenhet. Du er selvfølgelig dekket av pakkereiseloven så lenge du bestiller fly og hotell samlet, og vi tar var på deg hvis noe uforutsett skulle skje underveis.

UTVALGTE REISEMÅL DU KAN FLY TIL MED NORWEGIAN

London med Norwegian

London

Vi elsker storbyreiser, og London er en av våre favorittbyer. Uansett om du er mest tiltrukket av West End, Wimbledon eller Westminster Abbey, finner du helt sikkert noe som faller i smak.

Paris med Norwegian

Paris

Eiffeltårnet, Mona Lisa, elegante restauranter og Disneyland! Paris passer uansett om du reiser med eller uten barn. Den romantiske hovedstaden er perfekt for alle som drømmer om en innholdsrik helg.

Costa del Sol

Til Costa del Sol har vi nordboere i snart 40 år flyktet fra kulda og mørket om vinteren. Området byr på nesten 20 mil med strender, masse kultur, historie og spennende severdigheter.

Roma med Norwegian

Roma

En av de beste måtene å oppleve Romas atmosfære på er å utforske byens mange torg. Som ovale Piazza del Popolo fra 1800-tallet, vakre Piazza Navona og myldrende Campo dei Fiori. Finn din personlige favoritt!

Barcelona med Norwegian

Barcelona

Mange tenker umiddelbart på gågaten Las Ramblas, Gaudis arkitektur og Barceloneta-stranden, men byen har enda mer å by på! Utforsk de mange restaurantene, barene og klubbene – her er det vanskelig å kjede seg.

Nice - Frankrike

Nice

Nice er Den franske rivieraens velkjente perle. Her skinner solen nesten alltid, og stranden ligger midt i byen. Her er det et stort utvalg av kafeer og restauranter, og shoppingen er i en klasse for seg.