Centennial Hotel Tallinn

Moderne hotell som ligger bare 10 minutters gange fra Gamlebyen.
Centennial Hotel Tallinn er et moderne hotell med minimalistisk nordisk innredning, som
ligger bare noen minutters gange fra Gamlebyen i Tallinn og med enkel tilgang til andre deler av byen som havnen og flyplassen.
På hotellet er det resepsjon, bar, restaurant, takterrasse (når
været tillater), WiFi (gratis) og konferansefasiliteter.
Rommene har bad/dusj, hårføner, tøfler, TV, telefon, WiFi (gratis), mini safe, minibar, kaffe-/tekoker og aircondition.
Merk: Innsjekking er kl. 15.00.
Adresse: Endla 15, 10122 Tallinn, Estland.

Aircondition
Heis
Safe
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Gratis wifi
Vaskerom
Klesrens
TV
Bar
Restaurant
Sentrum: 700 m
Flyplass: TLL 5 km

Offisiell klassifisering mangler
4,5
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.