Se hotell (29)

Reiser til Estland

En reise til Estland med Ving vil gi deg spaopplevelser, et bredt restaurantutvalg, heftig uteliv og eventyr i Tallins middelalderske gamleby.
Estlands trendy og moderne hovedstad Tallinn klatrer stadig oppover listen over populære europeiske byer å reise på helgetur til. Den gamle bykjernen er en severdighet i seg selv, og noe du ikke bør gå glipp av på en reise til Estland. Her fordriver man tiden med å rusle rundt, sitte på kafé, kjøpe lokalt kunsthåndverk og spise godt i vakre middelalderomgivelser. At det tar under halvannen time å fly fra Oslo til Estland gjør bare det hele enda bedre.

Trendy restauranter i Estland

For alle som er interesserte i mat og som liker å prøve nye, spennende restauranter venter et uutforsket og gryende mekka i landets hovedstad. I tillegg til tradisjonell estisk mat – som absolutt er verdt å prøve – finnes det en sann overflod av restauranter med mat fra alle verdenshjørner. Flere av restaurantene er oppført i Michelinguiden og White GUide. Maten er generelt rimelig, til og med på de dyrere og godt besøkte restaurantene i gamlebyen. I Rotermannkvarteret og i Telliskivi-området, to av Tallinns mest attraktive sentrale bydeler, ligger det mange fine restauranter i rustikke, gamle fabrikkbygninger. I tillegg til alle restaurantene er det et stort utvalg av butikker og utesteder.

Sol og bad i Estland

Dette lille landet i øst kan faktisk skryte av sine lange sandstrender. Langs kysten ligger klassiske badesteder som Pärnu og byen Haapsalu med fine strender og varmt vann (til Østersjøen å være). Om du planlegger å bo i Tallinn på reisen til Estland bør du besøke lokalbefolkningens favorittstrand Pirita. Dit kan du reise med buss fra sentrum, og vel framme venter soling og badeliv på den fine sandstranden. Her finner du barer, lekeplasser, omkledningshytter og andre fasiliteter.
Finn ditt hotell
Finn reise til Estland

Reiser til Estland

Flere reisemål i Estland
Tallinn
Når du reiser med Ving til Tallinn bor du perfekt i gamlebyen i en av Europas vakreste og best bevarte middelalderbyer.

Inspirasjon og reisetips

Park i Tallinn

Tallinn – Sveriges trendy nabo

Tallinn byr på store opplevelser på et relativt lite areal. Her er både middelalderromantikk og skyskrapere. Tallinns gamle bydel er på UNESCO's verdensarvsliste og du finner både butikker, kunstgallerier og gode restauranter. Vår reiseekspert Tomas Alexandersson guider deg til de beste opplevelsene i Tallinn.

Julemarked i Tallinn

Et eventyrlig julemarked i Tallinn

Midt i Tallinn, på det gamle rådhusplassen, finner du et stemningsfullt julemarked med massevis av boder, duftende julebakst og et imponerende juletre. Vår juleglade reiseekspert, Tomas, har besøkt Tallinn i desember og her får du hans beste tips til et av Europas fineste julemarkeder.