Se hotell (47)

Reiser til Den dominikanske republikk

En reise til Den dominikanske republikk inkluderer kilometerlange sandstrender, fargesprakende kultur, vakker natur og masse sol.

Velkommen til Den dominikanske republikk og noen av Karibias beste strender, hotell og utflukter. Med Ving kan du reise til både nordkysten og sørkysten på Den dominikanske republikk, og velge mellom ca. 30 hotell, mange av dem med både strandbeliggenhet og All Inclusive. Her kan du forvente deg en avslappende ferie hvor du selv velger om du vil tilbringe hele ferien på stranden, eller om du vil oppleve mer av landets mange severdigheter og aktiviteter.

Utforsk Den dominikanske republikk

Enten du velger nord- eller sørkysten er det gode muligheter for å reise rundt, enten på en av våre utflukter, eller på egen hånd. Du kan for eksempel bli med i en megatruck ut på landet, hvor du ser den vakre naturen og hvordan innbyggerne bor og hva de dyrker. Du kan også bli med til noen av byene for å se det lokale folkelivet, besøke et marked eller bli med til en sigarfabrikk eller et romdestilleri. Der er riktig nok strendene som har gjort Den dominikanske republikk til et populært reisemål, men det er virkelig mye å se og gjøre her.

Nord eller sør?

Nordsiden av Den dominikanske republikk vender ut mot Atlanterhavet, noe som innebærer større bølger og perfekte forhold for alle typer vannsport. Om du vil ha Karibias kanskje laveste priser er det hit du skal reise. I sør vender strendene mot Det karibiske hav, noe som betyr roligere badeforhold på de kilometerlange strendene. Her kan du bo på riktig flotte hotell med strandbeliggenhet, All Inclusive og kort vei til det meste.

Den dominikanske republikk året rundt

Med Ving kan du reise til Den dominikanske republikk når som helst på året, både sommer og vinter. Med Ving reiser du med rutefly til Den dominikanske republikk, og bestemmer selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Den dominikanske republikk?
Den dominikanske republikk har varmt klima året rundt. Dagtemperaturen er som regel rundt 30 grader, og vanntemperaturen er over 25 grader året rundt. Om natten synker temperaturen sjelden under 20 grader.

Vings reisemål ligger på den nordlige og den sydøstlige siden av øya. I nord ligger Playa Dorada og Cabarete, og her er nettene noe svalere enn på sørsiden. Regntiden er kortest på den sydøstlige siden, der Punta Cana og Bayahibe ligger.

Den beste tiden å besøke øya er på vinteren, fra november til april. Da er luftfuktigheten lavest og risikoen for regn minst. Orkansesongen strekker seg fra juni til slutten av oktober, av og til lengre, med størst risiko for orkaner i august og september.
Pass og visum
Visum kreves ikke for norske statsborgere.
Passet må være gyldig i minst 6 måneder etter utreisedato fra Den dominikanske republikk.

Alle personer som reiser til land utenfor Schengen må ha et pass som er gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst. Innenfor Schengen kreves det at man har pass eller nasjonalt ID-kort som er gyldig under hele reisen. Les mer på www.ving.no/pass-og-visum

Spørsmål om pass og visum skal stilles til respektive lands ambassade eller konsulat.

Når du reiser med charterfly er alle skatter ved inn- og utreise til/fra Den dominikanske republikk inkludert i prisen. Reiser du med rutefly så finnes det noen få ruteflyselskaper der avreiseskatten på 20 USD betales ved avreise.

Reiser til Den dominikanske republikk

FINN REISE TIL Den dominikanske republikk