Se hotell (8)

Reiser til Puerto Plata

Når du reiser til Puerto Plata-området kan du glede deg til lange strender, frodig natur og mange spennende ferieopplevelser.
Rett utenfor den største byen Puerto Plata kan Ving tilby to koselige reisemål: Playa Dorada og Cabarete. Her venter herlig strandliv, fine hotell med All Inclusive og mange utflukter og severdigheter på nært hold.

Strandliv i Den dominikanske republikk

Både Cabarete og Playa Dorada lokker med kilometerlange strender – like fine for windsurfing som for soling og badeliv. Skulle du bli sulten eller tørst kan du bare reise deg fra solsengen og rusle opp til strandpromenaden hvor utestedene ofte har inngang fra både stranden og fra hovedgaten.
Til sammen er det mer enn femti mil med strender langs nordkysten på Den dominikanske republikk, så om du skulle bli lei av strendene i Cabarete og Playa Dorada kan du dra til Sosua eller noen av de mindre strendene i selve Puerto Plata.

Vings hotell i Puerto Plata-området

En reise til Puerto Plata-området passer for barnefamilier, par og alle andre. Her finner du hotell med All Inclusive, hotell på stranden, barnevennlige hotell og alt i mellom. Foretrekker du å tilbringe ferien på stranden er du velkommen til å slå deg ned på hotellets egne solsenger, og vil du prøve windsurfing er hotellets personale ofte behjelpelig.

Utforsk Den dominikanske republikk

Selv om det er strendene i Puerto Plata-området som er det store trekkplasteret, er det mye annet å se og gjøre i ferien. Du kan for eksempel utforske naturreservatene inne i landet, spille en runde golf på noen av de utmerkede golfbanene langs kysten eller kanskje gjøre deg kjent med landets nasjonalsport: baseball. Du kan også trene på teknikken i både wind- og kitesurfing. Nordkysten av Den dominikanske republikk har fine vindforhold og gode muligheter for alle typer vannsport.
Finn ditt hotell
Finn reise til Puerto Plata

Reiser til Puerto Plata

Playa Dorada
I Playa Dorada kan du ha en så aktiv eller avslappende ferie du bare vil. All Inclusive er inkludert på alle hotellene.
Cabarete
I Cabarete får du en herlig ferie med surfing og fine solnedganger. Ekstra herlig blir det hvis du bestiller et hotell med All Inclusive.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.