Se hotell (15)

Reiser til Punta Cana-området

Din reise til Punta Cana-området går til den mest solrike delen av Den dominikanske republikk, med de hviteste strendene og de absolutt beste hotellene.
Kysten rundt Punta Cana er noe av det beste Den dominikanske republikk kan by på. Herlige strender og førsteklasses All Inclusive-hotell skaper den perfekte feriefølelsen hvor du bare slapper av og nyter livet. Ving tilbyr to reisemål; den flere mil lange Punta Cana-stranden ut mot Atlanterhavet og det litt mindre stedet Bayahibe, som vender mot Det karibiske hav.

Strendene i Punta Cana-området

Strendene langs Atlanterhavskysten er ordentlige drømmestrender – kilometerlange strekninger med gylden sand, skyggefulle palmer og fasiliteter knyttet til hotellene langs stranden. Flere av strendene er beskyttet av et rev et stykke ut, så du trenger ikke bekymre deg for store bølger. Strendene ved Bayahibe er litt mindre, men like gylne. Også her ligger hotellene langs stranden, og tar godt vare på gjestene og deres ønsker.

Bo luksuriøst i Punta Cana-området

I Punt Cana-området finner du mer luksuriøse hotell, som for eksempel Riu Palace Bavaro och TRS Turquesa Hotel. Vil du bestille en mest mulig behagelig ferie velger du et hotell med All Inclusive, hvor all mat og drikke inngår i prisen, sammen med mye annet. Dere som reiser med barn bør ta en titt på Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa, som er et av våre barnevennlige hotell.
Finn ditt hotell

Reiser til Punta Cana-området

Punta Cana
  • Attraksjoner
  • Barnevennlig
  • Sport & aktiviteter
Du får en herlig ferie i Punta Cana. Her er deg mange bra hotell med All Inclusive på nesten endeløse strender. Her er det bosteder for alle, uansett om du reiser med barn eller ikke.
Bayahibe
Len deg tilbake og gled deg til et behagelig strandliv på en karibisk paradisstrand. På en reise til Bayahibe kan du leke deg med vannsport og snuse inn den lokale atmosfæren.

Finn reise til Punta Cana-området
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.