Se hotell (14)

Reiser til Punta Cana-området

Din reise til Punta Cana-området går til den mest solrike delen av Den dominikanske republikk, med de hviteste strendene og de beste hotellene.
Kysten rundt Punta Cana er noe av det beste Den dominikanske republikk kan by på. Herlige strender og førsteklasses All Inclusive-hotell skaper den perfekte feriefølelsen hvor du bare slapper av og nyter livet. Ving tilbyr to reisemål; den flere mil lange Punta Cana-stranden ut mot Atlanterhavet og det litt mindre stedet Bayahibe, som vender mot Det karibiske hav.

Strendene i Punta Cana-området

Strendene langs Atlanterhavskysten er ordentlige drømmestrender – kilometerlange strekninger med gylden sand, skyggefulle palmer og fasiliteter knyttet til hotellene langs stranden. Flere av strendene er beskyttet av et rev et stykke ut, så du trenger ikke bekymre deg for store bølger. Strendene ved Bayahibe er litt mindre, men like gylne. Også her ligger hotellene langs stranden, og tar godt vare på gjestene og deres ønsker.

Bo luksuriøst i Punta Cana-området

I Punt Cana-området finner du mer luksuriøse hotell, som for eksempel Riu Palace Bavaro och TRS Turquesa Hotel. Vil du bestille en mest mulig behagelig ferie velger du et hotell med All Inclusive, hvor all mat og drikke inngår i prisen, sammen med mye annet. Dere som reiser med barn bør ta en titt på Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa, som er et av våre barnevennlige hotell.
Finn ditt hotell
Finn reise til Punta Cana-området

Reiser til Punta Cana-området

Punta Cana
  • Strender
  • Restauranter og barer
  • Barnevennlig
Du får en herlig ferie i Punta Cana. Her er deg mange bra hotell med All Inclusive på nesten endeløse strender. Her er det bosteder for alle, uansett om du reiser med barn eller ikke.
Bayahibe
  • Strender
  • Restauranter og barer
  • Aktiviteter (se og gjøre)
Len deg tilbake og gled deg til et behagelig strandliv på en karibisk paradisstrand. På en reise til Bayahibe kan du leke deg med vannsport og snuse inn den lokale atmosfæren.