Se hotell (2)
Med Ving kan du reise til Bayahibe, en karibisk drøm på sørkysten av Den dominikanske republikk.
Bayahibe er ikke stort, det tar bare et kvarter å gå fra den ene siden til den endre. Likevel rommer reisemålet ganske mye. Det finnes en håndfull kafeer og restauranter, butikker med kunsthåndverk og arrangører av både dykkerutflukter og turer til øyene utenfor kysten. Det lokale livet, blandes med turisttilværelsen Det er enkelt å ta seg hit med en taxi, og vel fremme kan du rusle rundt og se på folkelivet før du slår deg ned på en hyggelig kafe.

Sol, strand og severdigheter

Hvis du er på utkikk etter en ferie hvor du kan glemme hverdagens stress og mas, ja – da er Bayahibe perfekt. Hver morgen står motorbåtene klare på stranden for å frakte forventningsfulle turister til de fantastiske øyene Isla Catalina og Saona. De kritthvite strendene og det krystallklare vannet er populært blant både snorklere og soldyrkere. Det finnes også en fin sandstrand i Playa Dominicus, rett nedenfor hotellene Viva Dominicus Beach by Wyndham og Viva Dominicus Palace by Wyndham. La Romana, den lille, koselige landsbyen som blant annet kan skilte med verdens største sigarfabrikk, Tabacaleria de Garcia, ligger heller ikke langt fra Bayahibe. Her kan du se hvordan håndrullede sigarer blir til.
Du bør også få med deg nasjonalparken Parque National del Este, der det finnes over hundre fuglearter, grottemalerier etter øyas urbefolkning, og vakker utsikt over Det karibiske hav.

Bo ved stranden i Bayahibe

Når du reiser med Ving kan du velge mellom flere hotell med kort vei til stranden, og All Inclusive er inkludert på flere av dem. Det betyr at du kan lene deg tilbake, nyte den gode maten – og glemme regningen. Perfekt når reisefølget inkluderer barn.
Nyttige tips
  • Hotell ved stranden
  • All Inclusive
  • Fine sandstrender
  • Hotell for voksne
  • Spennende utflukter
  • Familiehotell

Våre gjesters vurdering Bayahibe

Finn reise til Bayahibe