Se hotell (2)
Med Ving kan du reise til Bayahibe, en karibisk drøm på sørkysten av Den dominikanske republikk.
Bayahibe er ikke stort, det tar bare et kvarter å gå fra den ene siden til den endre. Likevel rommer reisemålet ganske mye. Det finnes en håndfull kafeer og restauranter, butikker med kunsthåndverk og arrangører av både dykkerutflukter og turer til øyene utenfor kysten. Det lokale livet, blandes med turisttilværelsen Det er enkelt å ta seg hit med en taxi, og vel fremme kan du rusle rundt og se på folkelivet før du slår deg ned på en hyggelig kafe.

Sol, strand og severdigheter

Hvis du er på utkikk etter en ferie hvor du kan glemme hverdagens stress og mas, ja – da er Bayahibe perfekt. Hver morgen står motorbåtene klare på stranden for å frakte forventningsfulle turister til de fantastiske øyene Isla Catalina og Saona. De kritthvite strendene og det krystallklare vannet er populært blant både snorklere og soldyrkere. Det finnes også en fin sandstrand i Playa Dominicus, rett nedenfor hotellene Viva Dominicus Beach by Wyndham og Viva Dominicus Palace by Wyndham. La Romana, den lille, koselige landsbyen som blant annet kan skilte med verdens største sigarfabrikk, Tabacaleria de Garcia, ligger heller ikke langt fra Bayahibe. Her kan du se hvordan håndrullede sigarer blir til.
Du bør også få med deg nasjonalparken Parque National del Este, der det finnes over hundre fuglearter, grottemalerier etter øyas urbefolkning, og vakker utsikt over Det karibiske hav.

Bo ved stranden i Bayahibe

Når du reiser med Ving kan du velge mellom flere hotell med kort vei til stranden, og All Inclusive er inkludert på flere av dem. Det betyr at du kan lene deg tilbake, nyte den gode maten – og glemme regningen. Perfekt når reisefølget inkluderer barn.
Nyttige tips
  • Hotell ved stranden
  • All Inclusive
  • Fine sandstrender
  • Hotell for voksne
  • Spennende utflukter
  • Familiehotell
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Bayahibe

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Bayahibe
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.