Se hotell (6)
Playa Dorada ligger på nordkysten av Den dominikanske republikk, og har brede og innbydende sandstrender.
Playa Dorada ligger rett utenfor den større byen Puerto Plata. Lengter du etter gylne, palmekantede strender der hotellene ligger på rekke og rad har du kommet til riktig sted. Et lite stykke inn fra stranden finner du butikker og noen få restauranter, og bortenfor dette en frodig jungel som klatrer opp skråningene ved Pico Isabel de Torres.
Playa Dorada er et av de fineste badestedene på nordkysten, og her ligger All Inclusive-hotellene som perler på en snor langs stranden, men i motsetning til reisemålene på sydkysten er det mer å se bortenfor stranden og hotellene. Velg mellom fantastiske utflukter i den frodige naturen, en tur til noen av fossefallene i nærheten eller kanskje en tur med lokalbussen inn til Puerto Plata. Når kvelden nærmer seg kan du velge mellom å bli på hotellet eller utforske det lokale utelivet der bachata, merengue og salsa er viktige ingredienser.

Karibias laveste priser?

Det er mange som har oppdaget at ferielommeboken varer litt lenger i Den dominikanske republikk. Selv om hotellene har All Inclusive er det hyggelig å prøve det lokale utelivet, og prisene gjør at du har råd til å prøve det meste. Ferske skalldyr er en lokal spesialitet, og her kan du spise middag for under hundrelappen.

Strandliv i Den dominikanske republikk

Strendene langs Playa Dorada er lange og brede, med finkornet, gyllen sand og masse plass til avslapning og aktiviteter. Skulle det bli for varmt i solen er det bare å begi seg ut på snorkling, kajakkpadling eller kanskje prøve litt windsurfing. Her på nordkysten kan du ofte regne med bra vind og høye bølger, noe som gjør det ekstra populært blant dem som er opptatt av vannsport.

Barnevennlige Playa Dorada

Skal du reise med barn til Playa Dorada og har lyst til å bo på stranden? Da skal du ta en titt på Iberostar Costa Dorada. Dette hotellet har et stort bassengområde med plass til alle, og i tillegg er det bare noen skritt ned til stranden. Dessuten inngår All Inclusive i prisen, noe som passer for familier på ferie.

Opplev Den dominikanske republikk

Vil du ta en pause fra stranden anbefaler vi et besøk til Puerto Plata – en pulserende dominikansk by. Her får du oppleve det ekte dominikanske livet, med fargerike hus fra århundreskiftet og stemningsfulle barer. Spiller du golf bør du prøve den berømte 18-hulls golfbanen i Playa Dorada, designet av Robert Trent Jones i typisk 70-tallsstil med brede fairways og en generøs handikapgrense. Gå heller ikke glipp av taubanen opp til toppen av Pico Isabel de Torres hvor du kan nyte utsikten og den frodige naturen.
Nyttige tips
  • Hotell ved stranden
  • Familiehotell
  • Hotell for voksne
  • All Inclusive
  • Fine sandstrender
  • Rimelig mat og drikke

Våre gjesters vurdering Playa Dorada

Finn reise til Playa Dorada