Se hotell (2)
Cabarete er like populær blant surfere som blant dem som bare vil nyte en fargerik ferie i tropiske omgivelser.
Cabarete er en koselig badeby med litt bohemsk stemning på nordkysten av Den dominikanske republikk. Stedet er godt likt av surfere fra hele verden som setter sitt eget preg på Cabarete. Avslappet, vennlig og hyggelig. Selve byen består ikke av mye mer enn stranden og en gate. Skal du gå fra den ene enden til den andre tar det kun et kvarter, men langs veien går du forbi nok spennende butikker, barer og restauranter til at det skal kunne rekke for en hel ferie. Siden flere av dem ligger mot havet kan du nyte havbrisen, en drink og utsikten samtidig.

Strandliv i Cabarete

Takket være revet utenfor stranden og de lave fjellene innover i landet har Cabarete ideelle forhold for både kite- og windsurfere, men de er langt fra de eneste som setter pris på den tre kilometer lange, palmekantede stranden og det 27 grader varme vannet. De er heller ikke alene om å tilbringe kveldene på noen av barene og restaurantene ved stranden, og setter selvfølgelig sitt preg på utelivet som er ukomplisert og vennlig.

Oppdag Den dominikanske republikk

Vil du ta en pause fra stranden og se deg rundt på øya anbefaler vi et besøk til Puerto Plata – en fargerik dominikansk by ca. en times tur med minibuss fra Cabarete. Reisen dit er en opplevelse i seg selv, og vel fremme kan du handle i små butikker, studere folkelivet og kanskje ta taubanen opp til toppen av Pico Isabel de Torres der du kan nyte utsikten over kysten og havet.
Nyttige tips
  • Hotell ved stranden
  • Fine sandstrender
  • Mange restauranter
  • Rimelig mat og drikke
  • Gode forhold for wind- og kitesurfing

Våre gjesters vurdering Cabarete

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Cabarete

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.