Se hotell (2)
Cabarete er like populær blant surfere som blant dem som bare vil nyte en fargerik ferie i tropiske omgivelser.
Cabarete er en koselig badeby med litt bohemsk stemning på nordkysten av Den dominikanske republikk. Stedet er godt likt av surfere fra hele verden som setter sitt eget preg på Cabarete. Avslappet, vennlig og hyggelig. Selve byen består ikke av mye mer enn stranden og en gate. Skal du gå fra den ene enden til den andre tar det kun et kvarter, men langs veien går du forbi nok spennende butikker, barer og restauranter til at det skal kunne rekke for en hel ferie. Siden flere av dem ligger mot havet kan du nyte havbrisen, en drink og utsikten samtidig.

Strandliv i Cabarete

Takket være revet utenfor stranden og de lave fjellene innover i landet har Cabarete ideelle forhold for både kite- og windsurfere, men de er langt fra de eneste som setter pris på den tre kilometer lange, palmekantede stranden og det 27 grader varme vannet. De er heller ikke alene om å tilbringe kveldene på noen av barene og restaurantene ved stranden, og setter selvfølgelig sitt preg på utelivet som er ukomplisert og vennlig.

Oppdag Den dominikanske republikk

Vil du ta en pause fra stranden og se deg rundt på øya anbefaler vi et besøk til Puerto Plata – en fargerik dominikansk by ca. en times tur med minibuss fra Cabarete. Reisen dit er en opplevelse i seg selv, og vel fremme kan du handle i små butikker, studere folkelivet og kanskje ta taubanen opp til toppen av Pico Isabel de Torres der du kan nyte utsikten over kysten og havet.
Nyttige tips
  • Hotell ved stranden
  • Fine sandstrender
  • Mange restauranter
  • Rimelig mat og drikke
  • Gode forhold for wind- og kitesurfing

Våre gjesters vurdering Cabarete

Finn reise til Cabarete