Vær
Når er det best vær på Cuba?
På Cuba er det tropisk klima med en gjennomsnittstemperatur på 25-26 grader i luften om vinteren. Kveldene og nettene kan imidlertid være betydelig svalere. I vannet blir det sjelden under 25 grader. Regn og torden kan forekomme, men det er uvanlig. Om sommeren, i perioden mai–oktober, er det fuktigere og da er nedbør og torden mer vanlig. Temperaturen stiger til ca. 30 grader, og havet blir også noen grader varmere. Størst risiko for orkan er det i august, september og oktober.
Pass og visum
For norske statsborgere må passet må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst. Norske statsborgere må ha visum og reiseforsikring til Cuba. Turistvisum for inntil 30 dager koster ca. 475,- pr. person og kjøpes på Cubas ambassade i Oslo.
Oscars gate 78B, 0244 Oslo
Telefon: 23 08 32 60
E-post: enoruega@online.no
http://misiones.minrex.gob.cu/en/norway

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Cuba.

Reiser til Cuba

Varadero
  • Strender
  • Sport & aktiviteter
  • Attraksjoner
Barnefamilier er spesielt velkomne på vårt familiehotell Sol Palmeras ved stranden i Varadero. All Inclusive er inkludert på nesten alle hotellene våre.
Havanna
  • Underholdning
En reise til Cuba er ikke komplett uten et besøk i Havanna. Den fantastiske arkitekturen er slående, akkurat som de gamle 50-talls bilene og følelsen av at tiden har stått stille i flere tiår.

FINN REISE TIL Cuba