Se hotell (10)

Reiser til Havanna

Din reise til Havanna kan bli enda mer spennende om du kombinerer den med soling og badeliv på strendene i Varadero.
Det første du legger merke til når du kommer til Havanna er den fantastiske arkitekturen. De falmede bygningene fra kolonitiden er utrolig vakre til tross for at mange av dem er preget av tidens tann. Ciudád Vieja (gamlebyen) står på UNESCOs verdensarvliste. Noe særlig shopping er det ikke snakk om her, så du rusler istedet rundt og nyter den særegne atmosfæren. Overalt kan du høre rytmene av mambo, cha-cha-cha og heftig salsa, og overalt ser du loslitte amerikanske dollarglis fra 50-tallet. I gamlebyen ligger dessuten to av Hemingways favorittbarer: El Floridita, hvor han inntok sin daglige daiquiri, og La Bodeguita del Medio, hvor han alltid drakk Mojito – den cubanske nasjonaldrikken.

Godt og billig

Havanna er ikke noen utpreget restaurantby, men det finnes likevel mange spisesteder som serverer god og billig mat. Det beste og mest spennende alternativet er en paladar – det vil si "hjemme-hos-restauranter" i private hjem. Det er også en del hotell med takhager som er gjort om til barer og restauranter. Selv om du ikke bor på hotellet kan du likevel spise hos mange av dem. De mest kjente finner du på Inglaterra, den litt mer luksuriøse utgaven i øverste etasje på Parque Central, eller den i 25. etasje på Tryp Havanna Libre.
Senere på kvelden kan du stikke innom en av de populære musikkbarene i gamlebyen, som ofte har høy stemning til langt på natt. Ellers foregår nattelivet først og fremst på hotellenes diskotek og nattklubber.

Bo bra i Havanna

Ving har flere hotell å velge mellom i Havanna, derfor er det lett å finne et hotell med beliggenhet og standard som passer akkurat for deg. Stiligst bor du kanskje på Iberostar Parque Central, et tradisjonsrikt hotell med mye historie bak fasaden og perfekt beliggenhet midt i gamlebyen. I det samme området ligger byens eldste hotell, Inglaterra, med sin berømte takbar. Dette hotellet har enkel standard, men er veldig godt likt.

Vings reiser til Cuba

Når du reiser med Ving til Havanna kan du skreddersy oppholdet slik det passer deg best. Det betyr at du selv velger hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan også kombinere flere reisemål slik at du får det meste ut av reisen din.
Du kan for eksempel begynne reisen i Havanna hvor du lærer mer om landets historie og besøker byen hvor tiden nesten har stått stille helt siden 1950-tallet. Deretter kan du reise videre til Varadero og tilbringe resten av ferien på den innbydende sandstranden eller ved hotellets bassengområde.
Nyttige tips
  • Hotell med basseng
  • Kombiner flere reisemål
  • Valgfri reiselengde
  • Hotell i sentrum
  • Hotell i ulike prisklasser

Våre gjesters vurdering Havanna

Finn reise til Havanna