Se hotell (10)

Reiser til Varadero

Varadero er et herlig feriested med kritthvite strender i verdensklasse. Få med deg et besøk til Havanna, storbyen der tiden står nesten stille.
Varadero er Cubas beste og mest veletablerte reisemål, med fantastiske strender og hotell i alle kategorier. Et perfekt valg hvis du vil ha en avslappende og sol- og badeferie. Og når du først har reist hit bør du ikke la sjansen gå fra deg til å se mer av øya, som har både spennende historie og vakker natur.
En tur til Cuba er ikke komplett uten en spasertur i gatene i Havannas gamleby eller et besøk på en sigarfabrikk for å se hvordan de lager en av Cubas viktigste eksportartikler. Cuba er rett og slett et perfekt reisemål for deg som vil slappe av på stranden og samtidig få en helt unik reiseopplevelse i omgivelser som ikke finnes noe annet sted.

Bo bra i Varadero

Ving har mange hotell å velge mellom i Varadero. De fleste ligger på stranden og har All Inclusive inkludert i prisen. Da er mat, drikke og en del aktiviteter inkludert.

Strandliv

Det er selvsagt ikke tilfeldig at de fleste hotellene ligger på stranden, for det er nettopp de uimotståelige strendene som trekker besøkende til Varadero. Her venter milelange hvite sandstrender som i tillegg til soling og badeliv også byr på fine muligheter for dykking og snorkling utenfor kysten.

Opplev Cuba

Du må ikke gå glipp av et besøk til Havanna under oppholdet i Varadero. Du kan kombinere noen dager med storbyferie i Havanna med badeferie i Varadero. På den måten får du det meste og beste ut av ferien på Cuba. Med Ving kan du bestille reiser året rundt til Varadero, både sommer og vinter.
Nyttige tips
  • Hotell på stranden
  • Luksushotell
  • Hotell for voksne
  • All Inclusive
  • Fine sandstrender

Våre gjesters vurdering Varadero

Finn reise til Varadero