Se hotell (14)

Reiser til Varadero

Varadero er et herlig feriested med kritthvite strender i verdensklasse. Få med deg et besøk til Havanna, storbyen der tiden står nesten stille.
Varadero er Cubas beste og mest veletablerte reisemål, med fantastiske strender og hotell i alle kategorier. Et perfekt valg hvis du vil ha en avslappende og sol- og badeferie. Og når du først har reist hit bør du ikke la sjansen gå fra deg til å se mer av øya, som har både spennende historie og vakker natur.
En tur til Cuba er ikke komplett uten en spasertur i gatene i Havannas gamleby eller et besøk på en sigarfabrikk for å se hvordan de lager en av Cubas viktigste eksportartikler. Cuba er rett og slett et perfekt reisemål for deg som vil slappe av på stranden og samtidig få en helt unik reiseopplevelse i omgivelser som ikke finnes noe annet sted.

Bo bra i Varadero

Ving har mange hotell å velge mellom i Varadero. De fleste ligger på stranden og har All Inclusive inkludert i prisen. Da er mat, drikke og en del aktiviteter inkludert. Omtrent midt på Varadero-halvøya ligger Meliá Las Americas, et av våre Prime Select-hotell med aldersgrense for deg som lengter etter en avslappende ferie uten barn.

Strandliv

Det er selvsagt ikke tilfeldig at de fleste hotellene ligger på stranden, for det er nettopp de uimotståelige strendene som trekker besøkende til Varadero. Her venter milelange hvite sandstrender som i tillegg til soling og badeliv også byr på fine muligheter for dykking og snorkling utenfor kysten.

Opplev Cuba

Du må ikke gå glipp av et besøk til Havanna under oppholdet i Varadero. Du kan kombinere noen dager med storbyferie i Havanna med badeferie i Varadero. På den måten får du det meste og beste ut av ferien på Cuba. Med Ving kan du bestille reiser året rundt til Varadero, både sommer og vinter.
Nyttige tips
  • Hotell på stranden
  • Luksushotell
  • Hotell for voksne
  • All Inclusive
  • Fine sandstrender

Våre gjesters vurdering Varadero

Finn reise til Varadero

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.