Tryp Habana Libre

TRYP Habana Libre er byens høyeste hotell og samtidig et av de største i Latin-Amerika. Hotellet ligger midt i Havanna, ved La Rampa i Vedado-området som
er mest kjent for Cubas beste iskrem, Coppelia, som selges i en kiosk i parken ved hotellet. TRYP Habana Libre har én bufférestaurant og tre à la carte-restauranter, hvorav den ene ligger
i 25. etasje med fantastisk utsikt over Havanna. Hotellet har også et fint bassengområde. Rundt hotellet er det flere restauranter, en kino og en del uteliv. Noen hundre meter fra hotellet ligger det kjente promenadestrøket langs kystveien El Malecon.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby mot betaling

Øvrig informasjon

Hotellet har en butikk med suvenirer, parfyme og sigarer.

Bygget 1958
Renovert 1995
1 bygning/er
25 etasje/r
572 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Minimarked
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale på Cuba, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
3,0
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Nei
 • Restaurant
  4 stk.
 • Bar
  3 stk.
 • WiFi
  Mot betaling
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Hovedsentrum
  4,1 km
 • Nærmeste strand/badested
  20 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.