Palacio Marques de San Felipe y Santiago de Bejuca

Dette hotellet ligger bare 450m fra Royal Force Castle, 700m fra Havana katedralen og 1km fra National Museum of Fine Arts
Hotellet har restaurant, bar
, heis, terrasse, trådløst internett tilgang i barområdet (ekstra kostnad) og 24-timers resepsjon.
Rommene har aircondition, satellitt-TV, telefon, hårføner og safe.
Adresse: Calle de los Oficios
nr. 152 Esquina en Mercaderes, 10100 Havana, Cuba.

Aircondition
Heis
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Valutaveksling
Hage
Vaskerom
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Sentrum: 0 m
Flyplass: HAV 21 km

Offisiell klassifisering mangler
4,0
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.