Se hotell (21)

Reiser til Brasil

Med Ving kan du reise til Brasil når du vil og være borte så lenge du ønsker.
Sol, samba og fotball – velkommen til Brasil! Ving tilbyr reiser med rutefly og valgfri reiselengde til to av de mest populære reisemålene i Brasil: Verdensbyen Rio de Janeiro og den lille feriebyen Buzios, også kalt Brasils svar på Saint-Tropez. Selvsagt kan du kombinere disse slik at du får oppleve så mye som mulig i ferien din.

Opplev Brasil

Brasil er et stort land som er fullt av opplevelser og severdigheter, med alt fra fotball på stranden til utflukter i Amazonas-jungelen. Den vakre naturen, storbyene, kystlinjen og det utrolig varierte folkelivet resulterer i en unik blanding. Brasil er også et spennende matland, med mange retter som du ikke finner andre steder. Sørg for å prøve de lokale variantene mens du er her, for eksempel på en "churrascaria", en grillrestaurant som serverer perfekt grillet kjøtt med lekkert tilbehør. Brasil er også kjent for sin frukt, og da snakker vi ikke bare om bananer og ananas. Her er det frukt av alle tenkelige slag, og mange av dem får du i flytende form i juicebarene som finnes overalt. En reise til Brasil er heller ikke komplett uten en fotballkamp eller to – de like mye folkefest som idrett. I Rio de Janeiro ligger Maracana-stadion, så sørg for å få med deg en fotballkamp for å oppleve stemningen.

Kombiner flere reisemål

Hva med å innlede oppholdet i Brasil med et par dager i Rio de Janeiro, Brasils nest største by, for så å slappe av på en badeferie i rolige omgivelser i Buzios ute ved kysten? Slik får du med deg både storbyliv og late dager på stranden på reisen til Brasil.
Finn ditt hotell

Reiser til Brasil

Buzios
På en reise til Buzio venter en halvøy i Atlanterhavet, omgitt av strender og vakker natur og med fornøyelser og shopping på kort avstand. Kombiner gjerne Buzios med noen dager i Rio de Janeiro.
Rio de Janeiro
En reise til Rio de janeiro er ensbetydende med stekende sol, hissige sambarytmer, sene kvelder og en lidenskapelig livsstil. Velkommen til Brasil!

Finn reise til Brasil
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.