Se hotell (22)

Reiser til Sør-Amerika

En reise til Sør-Amerika oppfyller alle forventinger og drømmer, og det er lett å forstå hvorfor så mange forelsker seg i dette eksotiske kontinentet.
Vakre strender, vidunderlig natur, interessant historie, fascinerende kultur og en mat- og vintradisjon som slår det meste.

Vings reiser til Sør-Amerika

Når du bestiller en reise til Sør-Amerika med Ving velger du selv når du vil reise og hvor lenge du vil at ferien skal vare. Du kan bestille kun fly, hotellnetter eller komponere din egen pakkereise med opphold på ett eller flere reisemål. Ving tilbyr en lang rekke hotell med alt fra enklere standard til luksushotell med fem bølger.

Severdigheter i Sør-Amerika

Det er mye å utforske på en reise til Sør-Amerika. I tillegg til de enorme regnskogene i Amazonas er det mye annen vakker natur og spennende kultur å bli kjent med. I Sør-Amerika kan du besøke verdensberømte steder som inkabyen Machu Picchu, den mystiske Påskeøya og kristusstatuen Cristo Redentos i Rio de Janeiro, som har blitt et symbol på byen. Utelivet i Rio de janeiro er forøvrig en severdighet i seg selv, og må oppleves. På den verdensberømte stranden i Copacabana er fornøyelseslivet hett og pulserende, og pågår til langt ut i de små timer. Karnevalet i Rio er dessuten en av verdens mest berømte festivaler, og går av stabelen før fasten hvert år. Sambaen er løs!
Finn ditt hotell

Reiser til Sør-Amerika

Nyhet!
Brasil
Med Ving kan du reise til Brasil når du vil og være borte så lenge du ønsker.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.