Se hotell (20)

Reiser til Sør-Amerika

En reise til Sør-Amerika oppfyller alle forventinger og drømmer, og det er lett å forstå hvorfor så mange forelsker seg i dette eksotiske kontinentet.
Vakre strender, vidunderlig natur, interessant historie, fascinerende kultur og en mat- og vintradisjon som slår det meste.

Vings reiser til Sør-Amerika

Når du bestiller en reise til Sør-Amerika med Ving velger du selv når du vil reise og hvor lenge du vil at ferien skal vare. Du kan bestille kun fly, hotellnetter eller komponere din egen pakkereise med opphold på ett eller flere reisemål. Ving tilbyr en lang rekke hotell med alt fra enklere standard til luksushotell med fem bølger.

Severdigheter i Sør-Amerika

Det er mye å utforske på en reise til Sør-Amerika. I tillegg til de enorme regnskogene i Amazonas er det mye annen vakker natur og spennende kultur å bli kjent med. I Sør-Amerika kan du besøke verdensberømte steder som inkabyen Machu Picchu, den mystiske Påskeøya og kristusstatuen Cristo Redentos i Rio de Janeiro, som har blitt et symbol på byen. Utelivet i Rio de janeiro er forøvrig en severdighet i seg selv, og må oppleves. På den verdensberømte stranden i Copacabana er fornøyelseslivet hett og pulserende, og pågår til langt ut i de små timer. Karnevalet i Rio er dessuten en av verdens mest berømte festivaler, og går av stabelen før fasten hvert år. Sambaen er løs!
Finn ditt hotell

Reiser til Sør-Amerika

Nyhet!
Brasil
Med Ving kan du reise til Brasil når du vil og være borte så lenge du ønsker.
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.