Se hotell (5)

Reiser til Buzios

Bestill en reise til Buzios, en halvøy i Atlanterhavet som er omgitt av strender og vakker natur, med shopping og uteliv innen behagelig rekkevidde. Buzios er en eksotisk brasiliansk oase som ofte sammenlignes med franske Saint-Tropez.

Buzios er navnet på en halvøy som strekker seg ca. fem kilometer ut fra kysten et stykke øst for Rio de Janeiro. Det sies at det var Brigitte Bardot som oppdaget området på 1960-tallet, og i hennes fotspor fulgte både kjendiser og vanlige turister for å nyte strendene, naturen og den avslappede atmosfæren i småstedene rundt på halvøya.

Landsbyen Buzios

Det er også en landsby som heter Buzios, og her havner du før eller siden sammen med andre tilreisende som kommer for å oppleve stemningen, shoppingen og utelivet. Den lille byen har beholdt mye av sin opprinnelige kolonistil, med brosteinsgater, pastellfargede vinduslemmer og skyggefulle trær langs gatene. Langs hovedgaten Rua das Pedras ligger butikker, barer, restauranter og gallerier side om side, og her kan man tilbringe både dager og kvelder – gjerne i kombinasjon med noen timer på stranden som ligger rett nedenfor sentrum. Og når solen går ned inntar man restaurantene og nyter det lokale kjøkkenet utover kvelden.

Vings reiser til Buzios

Når du bestiller en reise til Buzios med Ving kan du velge å bo på alt fra mellomklasse- til luksushotell over hele halvøya. Aller best bor du på det luksuriøse Top Selection-hotellet Porto Bay Glenzhaus Hotel, et boutiquehotell med sentral beliggenhet i landsbyen Buzios.
Du kan også kombinere din reise til Buzios med et valgfritt antall dager i Rio de Janeiro for å få det meste ut av ferien. Med Ving kan du selv velge når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Utforsk Buzios' omgivelser

På Buzios er det mye å oppleve, og du har blant annet over 20 strender å boltre deg på. De vestvendte strendene har litt roligere sjø, mens strendene mot Atlanterhavet har større bølger som er ideelle for surfing. Du kan velge en strand hvor palmene vokser helt ned til vannet, eller mer åpne strender med god plass for både joggere og badegjester. Og nesten overalt finner du restauranter og strandbarer med lokale spesialiteter, som acarajé eller nygrillede skalldyr. Du bør også besøke de andre landsbyene i nærheten av Buzios: Ossos, med sin sjarmerende yachthavn eller Manguinhos, der shoppingen dominerer.

Nyttige tips
 • Luksushotell
 • Boutiquehotell
 • Fine sandstrender
 • Lokale restauranter
 • Valgfri reiselengde
 • Kombiner flere reisemål
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Buzios

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
28°23°
6
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
10
Regnfrie dager
 • februar
29°24°
6
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • mars
28°23°
6
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • april
27°22°
6
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • mai
25°18°
6
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • juni
24°19°
6
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • juli
24°18°
6
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • august
25°19°
6
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • september
26°20°
5
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • oktober
26°21°
5
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • november
27°22°
5
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
9
Regnfrie dager
 • desember
29°23°
5
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
9
Regnfrie dager
Strender
Buzios har en rekke mindre strender med finkornet sand. Vannet er klart og det er langgrunt.
Fly og transport

Flytid

Ca. 15 timer og 15 minutter fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Slik reiser du hit

Til Búzios kan du reise året rundt med fleksible reiselengder.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Les mer om transport .

Reisetiden fra flyplassen Galeao utenfor Rio de Janeiro til hotellene i Buzios er ca. 2 timer og 45 minutter (ca. 175 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Mat, drikke og natteliv
Det lokale kjøkken er rikt på fisk og skalldyr. De afrikanske slavene og de europeiske immigrantene har satt sitt preg på landets matkultur, og det er et stort utvalg av velsmakende retter på restaurantene. Prisene er omtrent som her hjemme.
Buzios har et bra uteliv med musikkfestivaler, barer og klubber.
Shopping
Vareutvalget i Buzios består av alt fra eksklusiv bademote til kunsthåndverk. Selv om Buzios er en liten by rommer den likevel mange butikker med et kresent, men likevel avslappet utvalg av klær, smykker og sko.
Aktiviteter og severdigheter
På Buzios kan du drive med diverse vannsportsaktiviteter og seiling i verdensklasse. Det er fantastiske muligheter for windsurfing, wakeboarding og kitesurfing. Du kan bestille surfekurs på stedet.
Hvordan du tar deg rundt
På Buzios reiser du rundt med taxi.
Fakta

Vår service

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst. Norske statsborgere trenger kun pass for innreise til Brasil, og turister kan oppholde seg i Brasil i inntil 90 dager uten visum. Det anbefales sterkt at nordmenn som reiser til Brasil har med vaksinasjonsbok/vaksinasjonskort med dokumentasjon av vaksinasjon mot gulfeber, og kan vise det fram i passkontrollen. For mer informasjon ta kontakt med Brasils ambassade på tlf. 22 54 07 30. http://oslo.itamaraty.gov.br/no/

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Brasil.

Vaksinering

Ingen obligatoriske vaksinasjonskrav, men Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatitt A og B. Vaksiner som gir mangeårig beskyttelse mot både hepatitt A og B finnes. Husk å vaksinere deg minst fire uker før avreise. Mer informasjon på https://helsenorge.no/vaksiner. Mot mygg og andre insekter anbefaler vi myggmiddel samt lyse klær med lange armer og bein.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Real (BRL). De vanligste betalingskortene aksepteres på de fleste større stedene i Brasil. Minibanker er tilgjengelig.

Tidsforskjell

Norsk tid –5 timer

Elektrisitet

110 volt, adapter behøves. De fleste hotellet rundt Rio de Janeiro har 220 V. Stikkontakten er enten amerikansk eller europeisk standar.

Øvrig informasjon

Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Finn reise til Buzios
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.