PortoBay Rio de Janeiro (ex. Porto Bay Hotel)

Porto Bay Rio Internacional i den fantastiske byen Rio de Janeiro, rett på stranden tilbyr det beste fra begge verdener - den fantastiske byen og flott
utsikt over stranden. 117 rom med privat veranda eller panoramautsikt suger deg inn i byens intense liv. Ligger 250 meter fra stranden, 1 kilometer fra et kunstgalleri, 1,5 kilometer fra et
kjøpesenter, 3 kilometer fra et museum, 10 kilometer fra Rio de Janeiro sentrum og 23 kilometer fra Rio de Janeiro-Galeão internasjonale flyplass.

På hotellet er det WiFi, 24-timers resepsjon, restaurant, bar, svømmebasseng, badstue, treningssenter og møterom.

Rommene har WiFi, aircondition, TV, telefon, safe, kaffekoker, minibar (mot betaling), hårføner og bad.

Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden.

Adresse: Av. Atlântica, 1500, Copacabana, 22021-000 Rio de Janeiro, Brasil.

Aircondition
Heis
Basseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Valutaveksling
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
Wi-Fi (tilleggsgebyr)
Klesrens
Minibank/minibank
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Frokostrom
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Spa-fasiliteter
Strand: 250 m
Sentrum: 10 km
Flyplass: GIG 23 km

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Treningsrom
 • Spa
4,5
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.