NH Collection Brussels Centre

NH Collection Brussels Centre ligger sentralt i Brussel, mindre enn en 15 minutters kjøretur fra La Grand Place og Atomium. Dette hotellet med hele 4 stjerner
ligger 1,2 mi (1,9 km) unna Tour & Taxis og 1,5 mi (2,4 km) unna Belgias kongelige kunstmuseum.
En resepsjonist vil ta imot gjestene ved ankomst.
Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:
Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 4.24 per rom, per natt. Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

Safe i resepsjonen
Døgnåpen resepsjon
Kostnadsfritt Internett via kabel
Heis

Offisiell klassifisering mangler
4,5
Hotellfakta
  • Heis
    Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.