Se hotell (34)

Reiser til Belgia

En reise til Belgia kan inneholde både kunst, kultur, god mat og kanskje et Formel 1-løp på Spa-Francorchamps.
Belgia er for mange et litt ukjent land, noe som gjør at de blir gledelig overrasket når de besøker landet. Belgia hovedstad Brussel rommer kunst, kultur, utmerkede restauranter, et travelt gateliv og verdensberømte severdigheter. Ta for eksempel Grand Place, et stort torg som er omgitt av vakre middelalderbygninger, og står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Det er derfor lett å tilbringe et par dager med å utforske byen, for i tillegg til alle severdighetene vil du garantert snuble over en eller annen festival eller tilstelning. Mens du er i Belgia må du prøve noen av landets spesialiteter, som moules frites – blåskjell og pommes frites – og sjokolade i alle varianter. Og selvsagt øl, som fås overalt i et utall varianter.

Utforsk Belgia

Vil du se mer av Belgia er det kort vei til byer som for eksempel Antwerpen, Brugge og Ghent, historiske byer hvor du kan beundre vakker arkitektur fra middelalderen og oppover. Det er heller ikke mer enn et par timer til Paris og Luxemburg. Det er både enkelt og rimelig å reise rundt.

Formel 1 i Belgia

På sensommeren er tiden kommet for Formel 1 på Belgias Spa-Francorchamps. Dette er Formel 1-sirkusets lengste bane, og lokker til seg mange tusen tilskuere. Med Ving kan du bestille en reise til dette løpet, hvor fly, hotell, transport og inngangsbillett inngår.

Å reise til Belgia

Med Ving kan du reise til Belgia på de tider som passer deg. Siden vi reiser med rutefly kan du selv bestemme hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan selvsagt reise til Belgia hele året.
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Belgia?
Værmessig er det best å besøke Brussel i perioden mai-september. Da er været på sitt varmeste og tørreste. Dagstemperaturen varierer fra 15 grader og oppover, med en gjennomsnittstemperatur på 20 grader i juli og august. På høsten, i oktober og november, er gjennomsnittstemperaturen 10-15 grader, og det regner mer enn om sommeren. I perioden desember-februar kan det komme snø. I mars og april ligger temperaturen på ca. 9-11 grader, før den stiger raskt igjen i mai.
Pass og visum
For innreise til Belgia må man ha med gyldig norsk pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Dokumentet må være gyldig under hele oppholdet. Belgia er medlem i Schengen-samarbeidet og norske statsborgere trenger derfor ikke visum.
For mer informasjon ta kontakt med Belgias ambassade på tlf. 23 23 92 20. https://diplomatie.belgium.be/en/norway

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Belgia.

Du kan lese mer informasjon om innreiseregler på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/

Reiser til Belgia

Brussel
Brussel er EUs hovedstad og byr på en herlig miks av klassisk og moderne. Og både shoppingen og restaurantverdenen er i toppklasse.

Finn reise til Belgia
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.