alt du lurer på om

flyreisen

Alt om flyreisen

Lurer du på hvordan du sjekker inn eller hvordan det er med mat på flyet? Visste du for eksempel at du kan bestille seating og taxfree på nettet? Flyreisen er første post på ferieturen. Her finner du alt du trenger å vite for å gjøre flyturen til en hyggelig opplevelse for deg og ditt reisefølge.

TIPS FØR REISEN

Gode tips og linker

Er flyet ditt i rute?

Du kan sjekke om flyet ditt er i rute på hjemmesiden til avreiseflyplassen. På flyplassens hjemmeside finner du veibeskrivelse, rutetabeller og annen nyttig informasjon. Lenkene er til eksterne sider.
Hvor reiser du fra? Torp eller Avinor for alle andre flyplasser.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.