Ekstra sete ledig ved siden av deg?

Hvordan bestiller jeg et ekstra sete på Sunclass Airlines?

Nederst på siden finner du bestillingsdialogen "Bestill din reise". Sjekk at det er markert for kun «Fly» og finn den flyavgangen du skal reise på. Velg alltid «1 voksen» uansett om setet skal brukes til en voksen eller et barn.

Ved å klikke på «søk» kan du se om din flyavgang har ledige seter og til hvilken pris.
Gjennomfør bestillingen. På «fornavn» legger du inn «Ekstra» og på etternavn «Sete».
På fødselsdato skriver du «02.02.70».

Send deretter en e-post til info@ving.no, der du oppgir bestillingsnummeret på «Ekstra Sete» samt bestillingsnummeret på din opprinnelige bestilling.
NB! Du kan ikke reservere et bestemt sete på noen av bestillingene før Sunclass Airlines har bekreftet det ekstra setet.

Har du ønske om et spesifikt sete eller ønsker en garanti for at du får sitte sammen med resten av reisefølget ditt, kan du skrive dette i e-posten. Reservasjon av spesifikt sete må foretas av flyselskapet og det tilkommer en ekstra kostnad.

Bestille ekstra sete hos andre flyselskap
Følg samme fremgangsmåte som over, for bestilling av seter. Du er selv ansvarlig for å bestille de setene du ønsker, slik at dere får sitte ved siden av hverandre. Du bestiller seter selv, direkte hos flyselskapet du skal reise med.

Husk at du alltid kan kontakte oss dersom du trenger hjelp med bestillingen!
Vær oppmerksom på at dette kun gjelder for charterselskap og ikke for ruteflyselskap. Er du i tvil kontakt oss.

Vær oppmerksom på at forhåndsbestilling av spesifikt sete på flyet ikke kan gjøres på Ving.no når du bestiller ekstra sete. Bestilling av spesifikt sete må gjøres direkte til Sunclass Airlines på telefon 64 00 69 99.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.