Ekstra sete ledig ved siden av deg?

Hvordan bestiller jeg et ekstra sete på Sunclass Airlines?

Nederst på siden finner du bestillingsdialogen "Bestill din reise". Sjekk at det er markert for kun «Fly» og finn den flyavgangen du skal reise på. Velg alltid «1 voksen» uansett om setet skal brukes til en voksen eller et barn.

Ved å klikke på «søk» kan du se om din flyavgang har ledige seter og til hvilken pris.
Gjennomfør bestillingen. På «fornavn» legger du inn «Ekstra» og på etternavn «Sete».
På fødselsdato skriver du «02.02.70».

Send en e-post til info@ving.no med bestillingsnummer på det «ekstra setet» samt bestillingsnummer på din opprinnelige bestilling.

Bestille ekstra sete hos andre flyselskap
Følg samme fremgangsmåte som over, for bestilling av seter. Du er selv ansvarlig for å bestille de setene du ønsker, slik at dere får sitte ved siden av hverandre. Du bestiller seter selv, direkte hos flyselskapet du skal reise med.

Husk at du alltid kan kontakte oss dersom du trenger hjelp med bestillingen!
Vær oppmerksom på at dette kun gjelder for charterselskap og ikke for ruteflyselskap. Er du i tvil kontakt oss.

Vær oppmerksom på at forhåndsbestilling av spesifikt sete på flyet ikke kan gjøres på Ving.no når du bestiller ekstra sete. Bestilling av spesifikt sete må gjøres direkte til Sunclass Airlines på telefon 64 00 69 99.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.