Ekstra sete ledig ved siden av deg?

Hvordan bestiller jeg et ekstra sete på Sunclass Airlines?

Nederst på siden finner du bestillingsdialogen "Bestill din reise". Sjekk at det er markert for kun «Fly» og finn den flyavgangen du skal reise på. Velg alltid «1 voksen» uansett om setet skal brukes til en voksen eller et barn.

Ved å klikke på «søk» kan du se om din flyavgang har ledige seter og til hvilken pris.
Gjennomfør bestillingen. På «fornavn» legger du inn «Ekstra» og på etternavn «Sete».
På fødselsdato skriver du «02.02.70».

Send deretter en e-post til info@ving.no, der du oppgir bestillingsnummeret på «Ekstra Sete» samt bestillingsnummeret på din opprinnelige bestilling.
NB! Har du forhåndsbestilt et spesifikt sete på hovedbestillingen din, må du forsikre deg om at setet ved siden av er ledig. På «Ekstra Sete»-bestillingen kan du ikke selv forhåndsbestille seteplass – det vil bli gjort av Sunclass Airlines så fort vi har mottatt e-post fra deg (som angitt over).

Obs! Ønsker du å ta med egen barnestol (bilsete), må du søke om det. Ekstrasetet kan ikke benyttes under take off og landing.

Har du ønske om et spesifikt sete eller ønsker en garanti for at du får sitte sammen med resten av reisefølget ditt, kan du skrive dette i e-posten. Reservasjon av spesifikt sete må foretas av flyselskapet og det tilkommer en ekstra kostnad.

Bestille ekstra sete hos andre flyselskap
Følg samme fremgangsmåte som over, for bestilling av seter. Du er selv ansvarlig for å bestille de setene du ønsker, slik at dere får sitte ved siden av hverandre. Du bestiller seter selv, direkte hos flyselskapet du skal reise med.

Husk at du alltid kan kontakte oss dersom du trenger hjelp med bestillingen!
Vær oppmerksom på at dette kun gjelder for charterselskap og ikke for ruteflyselskap. Er du i tvil kontakt oss.