Hanoi Royal View Hotel

Hotellet ligger 200 m fra Hoan Kiem-sjøen, 1 km fra Saint Joseph-katedralen og 1,5 km fra Nasjonalmuseet for vietnamesisk historie.
Hotellets fasiliteter
og tjenester inkluderer 24-timers resepsjon, frokostsal, heis, WIFI i fellesområder, forretningsområde og parkering.
Rommene har air condition, TV, telefon, WIFI, safe, hårføner, minibar og
kaffe-/tekoker.
Adresse: 07 Hang Dau Street, Hoan Kiem Dist, 10000, Hanoi, Vietnam.

Aircondition
Heis
Safe
TV
Sentrum: 650 m
Flyplass: HAN 30 km

Offisiell klassifisering mangler
4,0
Hotellfakta
  • WiFi
    Ja
  • Heis
    Ja
  • Nærmeste sentrum
    650 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.